Версія для друку

Спільне засідання Рад ЄАУ та МААН

22 жовтня в Києві відбулося спільне засідання Ради Євразійської асоціації університетів і Ради Міжнародної асоціації академій наук, присвячене 300-річчю від дня народження М.В.Ломоносова, на тему „Наука та освіта – основні фактори забезпечення модернізації економіки країн СНД”.

Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара також є членом Євразійської асоціації університетів. Від імені вишу в роботі наради взяла участь делегація на чолі з ректором ДНУ Миколою Вікторовичем Поляковим.

На засіданні було затверджено Почесну грамоту Євразійської асоціації університетів в зв’язку з 300-річчям від дня народження М.В.Ломоносова.

Рішенням Ради за видатний внесок у розвиток і зміцнення наукової й освітньої співпраці на Євразійському просторі Почесною грамотою Євразійської асоціації університетів в зв’язку з 300-річчям від дня народження М.В.Ломоносова був нагороджений Президент Міжнародної асоціації академій наук, Президент Національної академії наук України, академік НАНУ Борис Євгенович Патон.

У ході засідання було прийнято спільне Рішення з питання „Наука та освіта – основні фактори забезпечення модернізації економіки країн СНД”.

Докладніше на сайті ЄАУ: http://www.eau-msu.ru/news/view/98

Інформаційно-аналітичне агентство
Дніпровського національного університету


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram