Версія для друку

ДНУ має свій Х-фактор

22 жовтня вся Україна збереться перед телевізорами, щоб подивитися перший ефір 2 сезону наймасштабнішого вокального шоу країни «Х-фактор». А нам, студентам Дніпропетровського національного університету імені Олеся Гончара, на чолі з викладачами та всіма жителями Дніпропетровська обов’язково треба бути о 19:00 біля екранів своїх телевізорів. Співати для всієї країни серед 12 найкращих вокалістів України буде Володимир Іванович Куліков – старший викладач кафедри фізичного виховання, майстер спорту, тренер збірної команди ДНУ з боротьби самбо, неодноразовий призер різних чемпіонатів, суддя міжнародної категорії та просто дуже хороша та талановита людина.

Поява на кастингах шоу цього 71-річного чоловіка в гарній фізичній формі та зовнішністю не на свій вік, вразила не лише глядачів, але й суддів проекту. Та найбільше всім запам’ятався голос Володимира Івановича, його проникливість, глибина, а головне – душевність співу. За словами рідних та знайомих Володимира Кулікова, любов до пісні супроводжує його все життя, так само, як і любов до спорту. В його репертуарі приблизно 300 пісень. Володимир Іванович неодноразово виступав на святах в нашому університеті, урочистих заходах міста, навіть організовував свій сольний концерт. Колеги Володимира Кулікова розповідають про нього, що скільки знають спортсмена, стільки він і співає. Сам Володимир Іванович прагне досягти у співі не менших висот, ніж у спорті. На Х-фактор чоловік прийшов, щоб почути думку професіоналів щодо свого співу, здійснити мрію - заспівати на великій сцені, можливо, з тими виконавцями, які йому подобаються – Йосифом Кобзоном, Олександром Серовим та ін.

Спів Володимира Івановича всіх, хто бачив його виступи, розчулив до сліз, навіть найсуворішого суддю проекту Серьогу, який зауважив, що молодим виконавцям треба в кого вчитися мужності, витривалості, душевності та проникливості співу. Тому Х-фактору дуже потрібно, щоб Володимир Куліков був серед 12 найкращих виконавців.

Побажаємо нашому викладачеві успіхів на шляху до мрії, витривалості та наснаги. Давайте всі підтримаємо голосами та своєю увагою Володимира Івановича, допоможемо йому якнайдовше протриматися в шоу, щоб вразити всю Україну непідробністю свого таланту. Раджу всім, хто ще не чув, як співає Володимир Куліков, надолужити втрачене. Обіцяю, ви будете вражені. Це голос і спів, які торкають за найтонші струни душі.

Студентка ФСЗМК Наталія Кривенко

Відео:


 


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram