Версія для друку

Студентський Конкурс інвестиційних досліджень

Cтуденти-економісти Дніпропетровського національного університету ім. О.Гончара стали учасниками ІІ Конкурсу інвестиційних досліджень серед студентів 4-6 курсів університетів, який нещодавно відбувся у Києві.

Організований компанією Chartered Financial Analysts (CFA ) з метою розвитку інвестиційної культури в Україні, захід сприяє пошуку майбутніх професіоналів інвестиційної сфери. На перший етап Конкурсу, що проходив на базі Київського національного університету ім. Т. Г. Шевченко, були запрошені представники 20 вищих навчальних закладів з десяти міст України, в тому числі з Києва, Дніпропетровська, Одеси, Сум, Донецька, Харкова та інших. До складу дніпропетровської команди увійшли п’ятеро кращих студентів економічного факультету ДНУ: Людмила Лернер, Анастасія Петренко, Валентин Хмарський, Костянтин Мірошниченко та Микита Плясов. За час проведення конференції її учасники отримали величезну кількість корисної й актуальної інформації: ознайомились з діяльністю компанії CFA в Україні та світі, відвідали цікаві тренінги, присвячені вивченню особливостей професійної діяльності на інвестиційному ринку України тощо.

Окрім того, гості мали можливість із перших вуст дізнатися про роботу фінансових аналітиків та інвестиційних професіоналів, адже доповіді на конференції вели провідні спеціалісти та викладачі України. Серед них – Президент CFA Ukraine Сергій Глазунов, виконавчій директор AYA Capital Юрій Вітренко, виконавчий директор Dragon Capital, доктор економічних наук Андрій Бесп’ятов, кандидат економічних наук, доцент Kyiv School of Economics Володимир Вахітов та інші.

Також командам був представлений об’єкт інвестування (компанія Milkiland) і персональні куратори для роз’яснення базових основ написання майбутньої доповіді та допомоги в проведенні дослідження. Зокрема, куратором дніпропетровських студентів був призначений представник компанії BG Capital, один з провідних аналітиків України Євген Дубогриз. Наприкінці ж семінару всі присутні отримали від організаторів конкурсу подарунок – книгу про методику досліджень компаній, авторами якої є видатні науковці, члени CFA.

Попереду на учасників Конкурсу чекає іще другий етап, де вони і представлять свої доповіді.

Наша команда висловлює велику подяку за підтримку голові профспілкового комітету Дніпропетровського національного університету ім. О.Гончара Олегу Леонідовичу Тупиці.

Людмила Лернер,
Голова студентського наукового товариства
економічного факультету ДНУ ім. О. Гончара


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram