Версія для друку

Студенти ДНУ ім. Олеся Гончара взяли участь у благодійній акції

На виконання звернення комісії з питань соціального захисту, молодіжного підприємництва та працевлаштування Дніпропетровської молодіжної ради при міському голові та Дніпропетровської обласної благодійної організації «Ангел детства» на факультеті психології була організована волонтерська група у складі 18 студентів-волонтерів, яка добровільно взяла участь у благодійній акції зі збору урожаю гарбузів та соняшника для дітей з особливими потребами закладів інтернатного типу м. Дніпропетровська і Дніпропетровської області 8 жовтня 2011 року на полі, розташованому у смт Піщане Новомосковського району Дніпропетровської області.

Студенти працювали з 8.00 до 16.00 під керівництвом доц. кафедри педагогіки та корекційної освіти, керівника Центру соціальних ініціатив і волонтерства університету Бондаренко З.П. Зібрано та посортовано гарбузи з поля (3 га). Працювали добросовісно, зауважень не було.

Президент Дніпропетровської обласної благодійної організації «Ангел детства» Алєксєєва Н.О. висловила подяку колективу волонтерів і його керівникам за надану допомогу й те, що швидко відреагували на прохання.

9 жовтня 2011р. на збиранні соняшника та гарбузів працювала друга група волонтерів під керівництвом заступника голови Ради студентів університету, студента фізтеху Павла Романькова у кількості 9 осіб (студенти фізико-технічного та хімічного факультетів). Усі трудові зобов’язання щодо збирання врожаю для дітей з обмеженими можливостями виконано.

Залишилася робота з навантаження та перевезення врожаю, про що йшла мова з представником ради студентів ДНУ. Це буде здійснено за домовленістю.

Усього взяли участь у трудовій благодійній акції 28 чоловік, серед них 27 студентів-волонтерів з факультетів психології, фізико-технічного і хімічного та 1 викладач з ф-ту психології. Зібрано врожаю соняшника та гарбузів на полі площею в 3 га у смт. Піщане Новомосковського району.

В.о.декана ф-ту психології
Мусіяка В.Г.


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram