Версія для друку

Новорічна казка в ДНУ

Зимові свята в Дніпропетровському національному університеті вже просто не можна уявити без яскравої новорічної казки для дітей співробітників університету. Завдяки підтримці профспілкового комітету ДНУ більше тисячі дітей отримали солодкі подарунки та задоволення від вистави.

Напередодні “року кабанчика або свинки” на сцені Палацу студентів ДНУ для хлопчиків, дівчаток та їх дідусів, а також для школярів та студентів, професорів та доцентів було представлено шоу-маскарад “Новорічні перегони за поросятком Фунтиком”.

У новорічному шоу було задіяно більше ста учасників. На сцені Палацу гостей розважали зразковий театр танцю “Рассвет” під керівництвом Людмили та Ольги Вінокурових, народний театр мініатюр „Маски”, студія сучасного вокалу “Мрія”, народна циркова студія “Райдуга”. Поросятко Фунтик, веселий Клоун Фокус-Покус, Господиня Беладонна та її спецагенти Тримай та Хватай, розважаючи всіх присутніх, продемонстрували себе при повному параді. Найбільш активні учасники були нагороджені призами Золотої, Срібної та Бронзової щетинки.

Інформаційно-аналітичне агентство
Дніпровського національного університету


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram