Версія для друку

«Романсовий зорепад» до 8 Березня

Напередодні жіночого свята 8 Березня в ошатній залі Вченої ради університету щиро і сердечно учасники загальноуніверситетського клубу творчої молоді «Паростки» (керівник – В.О.Архіреєва, режисер – ст. викл. О.М. Бесараб, звукорежисер – С.В. Акімов) вітали жінок, причетних до виховання студентської молоді університету: заступників деканів з виховної роботи, кураторів академічних студентських груп, співробітників гуманітарних підрозділів. Присутні на святі з великою увагою і задоволенням прослухали присвячені їм українські й російські романси, музичні та поетичні твори про кохання, весну, жінку.

Режисер-постановник клубу «Паростки» й святкової програми «Романсовий зорепад» Олена Бесараб (ст. викл. кафедри іноземних мов для гуманітарних факультетів ФУІФМу, магістр театрального мистецтва) разом із студентами факультету української й іноземної філології та мистецтвознавства, історичного, соціально-гуманітарного, хімічного та інших презентували глядачам нову програму й створили атмосферу спокою і задушевності, показали красу романтичних стосунків й українських та російських романсів, які були сприйняті слухачами із задоволенням. «Романсовий зорепад» до свята подарували жінкам студенти Дмитро Чекурда, Анастасія Демешко, Олександр Капітонов, Катерина Пунь, Ольга Лобенко, Євген Повзло, ст. викл. Олена Бесараб та професор Сергій Шевцов. Чарівні романси у їх виконанні, мелодійне звучання гітар та саксофонів змусили учасників свята, затаївши подих, віддатися насолоді особливим мистецтвом романсу.

Від імені ректорату та особисто ректора, професора М.В. Полякова жіночий актив привітав проректор, професор В.В. Іваненко. Він зазначив, що сьогоденна роль жіноцтва особлива, адже вона поєднує у собі збереження домашнього вогнища і професійну діяльність. Професор подякував жінкам університету за їх вагомий внесок у розвиток науки і освіти, виховання молоді й створення доброзичливої атмосфери в нашій Alma mater, побажав їм терпіння, творчого натхнення, гарного настрою і професійних злетів.

Щиро і сердечно подякувала учасникам «Романсового зорепаду» за годину відпочинку декан факультету української й іноземної філології та мистецтвознавства, професор І.С. Попова.

«Романсовий зорепад», подарований активом клубу «Паростки», викликав у глядацької аудиторії хвилю позитиву, кожен перейнявся душевним виконанням пісень, щирістю і чуттєвістю учасників концерту.

Центр гуманітарних проблем
освіти ДНУ ім. О.Гончара


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram