Версія для друку

Танцювальна феєрія у ДНУ

У спортзалі 2-го навчального корпусу ДНУ пройшов щорічний танцювальний конкурс "Sport Dance Show-2010", організований викладачем кафедри фізичного виховання та спорту Євгенією Віталіївною Коваленко. Захід, покликаний популяризувати здоровий спосіб життя, цього року зібрав представників трьох факультетів ДНУ: економічного, факультету психології та прикладної математики.

Загалом, ряд цікавих хореографічних постановок презентували дев'ять команд-учасників: команди "J-Slam" (I курс, капітан Анастасія Швороб), "Темп" (II курс, капітан Катерина Луб'яна), "Тайм-Аут" (III курс, капітан Христина Шиловська) від факультету психології; команди "Juicy" (II курс, капітан Євгенія Фролова), "Hot Stuff" (III курс, капітан Юлія Котова) та "Fancy" (IV курс, капітан Олександра Гертік) від факультету прикладної математики і команди "Buttle" (I курс, капітан Сабіна Керімова), "Friends" (I курс, капітан Ірина Ткаченко) та "Супергноми" (II курс, капітан Олександра Міщенко) з економічного факультету. Усі вони виходили на паркет, аби позмагатись за призові місця і нагороди у номінаціях "Суперстиль", "Шок", "Чарівність", "Модерн" та "Епатаж".

За умовами конкурсу, творчим колективам необхідно було продемонструвати виступи спортивного спрямування з елементами шоу. Перш за все, враховувались артистизм, синхронність і техніка виконання композиції, а також загальна яскравість номеру. Майстерність конкурсантів за 10-ти бальною шкалою оцінювала авторитетна суддівська колегія викладачів кафедри фізичного виховання і спорту ДНУ у складі головного судді Н.В. Бачинської (доцент, майстер спорту), В.І. Саричева (завідувач кафедри), С.В. Черевко (ст. викладач, майстер спорту) та Г.В. Лапуги (викладач, тренер з фітнесу, майстер спорту).

Того дня змагання виявились надзвичайно вражаючими і незабутніми! Наші студенти у повній мірі проявили власні творчі здібності і продемонстрували велику оригінальність. До уваги глядачів вони представили танцювальні композиції різноманітних жанрів: від диско, хіп-хопу та рок-н-ролу до виступів у стилі контемп і групи підтримки (черлідінг). Відвідувачі шоу, окрім того, змогли сповна насолодилися яскравими костюмами і креативними образами виконавців, а енергійна музика, різнокольорові кульки та святкове вбрання зали тільки доповнили їхні враження і створили чарівну атмосферу спортивного свята.

Зрештою, за результатами конкурсу, перше місце посіли студенти II курсу факультету психології (команда "Темп") – презентація танцю у стилі рок-н-рол; друге місце – за третьокурсниками факультету прикладної математики (команда "Hot Stuff") – виступ у стилі диско, третє місце дісталось команді "Тайм-Аут" (III курс факультету психології) за постановку у жанрі контемп.

Колектив кафедри фізичного виховання та спорту ДНУ ім. О. Гончара висловлює щиру подяку всім студентам, які взяли участь у конкурсі та показових виступах. А саме: студенткам I, II курсу факультету психології Світлані Антоновій (гр. ДС-10-3) та Ганні Алексєєвій (гр. ДС-09-2), збірній команді КВК цього факультету, а також танцювальному колективу "Модерн".

Кафедра фізичного виховання та спорту
ДНУ ім. О. Гончара


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram