Версія для друку

Вітаємо переможців конкурсу МОН на кращу студентську наукову роботу

У Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт з природничих, технічних і гуманітарних наук, який щорічно проводить Міністерство освіти і науки, молоді та спорту України, переміг 21 студент Дніпропетровського національного університету ім. О. Гончара.

Впродовж останніх трьох років стабільно зростає активність студентів і зацікавленість наукових керівників. Цьому сприяє й те, що керівництво науковими роботами студентів враховується при визначенні наукового рейтингу викладачів. Разом з кількісними показниками зростають і якісні: збільшується кількість учасників конкурсу і, відповідно, переможців. Так, на другий тур було надіслано майже п’ять тисяч робіт з 78 галузей наук з 213 вищих навчальних закладів України.

Серед переможців з Дніпропетровського національного університету відзначилися студенти хімічного факультету, отримавши дипломи усіх ступенів: Тетяна Сергеєва (диплом I ступеня), Вероніка Шиян (диплом II ступеня), Ксенія Пілецька (диплом III ступеня). У галузі технічних наук нагороди отримали студенти фізико-технічного факультету Ірина Драголюк (диплом III ступеня), Олексій Черкун (диплом I ступеня), Микола Гришин (диплом II ступеня). За кращі дослідження у галузі екології та охорони навколишнього середовища нагороджені студенти факультету біології, екології та медицини Олег Маренков (диплом I ступеня) та Ярослав Огоцький (диплом II ступеня). Робота Світлани Ляпіної виявилась найкращою у галузі географічних наук.

Бажаємо талановитим студентам подальших творчих успіхів, наукових відкриттів та належного оцінювання їхньої праці.

Повний список переможців та їхніх керівників.

Інформаційно-аналітичне агентство
Дніпровського національного університету


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram