Версія для друку

Дніпропетровський національний університет ім. Олеся Гончара знайшов свого Супер Студента!

У Палаці студентів ДНУ відбувся перший в історії університету конкурс краси й талантів серед хлопців "Супер студент ДНУ 2010". Підтримувати своїх друзів прийшло стільки бажаючих, що навіть за півгодини до початку концерту зал був переповнений. Уболівальники, особливо дівчата, тримали у руках повітряні кульки, плакати з підбадьорюючими написами та іменами учасників.

Конкурсанти по черзі виходили на сцену, поки про них розповідали ведучі Кристина Ніколайчук та Павло Живетьєв. Хлопці пройшли суворий кастинг, на якому кожен продемонстрував свої артистичні, хореографічні, вокальні та спортивні здібності. 12 найкращих учасників потрапили до фіналу. Щоб стати кращим з кращих, хлопці мали продемонструвати журі та глядачам свої таланти, ерудованість і кмітливість.

Ведучі оголосили розумовий «штурм» - хлопці відповідали на цікаві питання типу: "Ти такий гарний і добре танцюєш, а що робиш на факультеті прикладної математики? Як поводив себе, якби зустрів русалку?" Після такого бойового хрещення у лави мужніх і гарних, у хлопців забрали особисті речі і видали "уніформу" – однакові футболки, в яких вони продефілювали по сцені. Зал зірвався гучними оплесками і вигуками, а дівчата просто шаленіли.

Кожен фіналіст заслуговував звання "Супер студент", але переможцем повинен стати лише один. Тому в умовах, наближених до воєнно-польових, хлопці продемонстрували свої таланти, особливі вміння. Захопленню залу не було меж. Хлопці були неперевершеними в обраних ними запальних і яскравих танцювальних стилях, дарували глядачам майстерно виконані пісні. Потрібно відзначити, що майже всім учасникам під час їх виступів допомагали друзі. За словами самих учасників, вони дуже потоваришували завдяки цьому конкурсу. Можливо, через це не відчувалася конкуренція, бо всі один одного підтримували.

Найромантичнішим студентом став Малонга Віфран. Одягнений у національний костюм, хлопець читав вірші французькою мовою під ліричну композицію. Це було настільки душевно і проникливо, деякі навіть аплодували стоячи. Найексклюзивнішим студентом обрали Андрія Луньова. Найталановитіший – Микита Плясов. Андрій Тутубалін – найелегантніший студент з пронизливим поглядом і божевільною харизмою, дивував глядачів бойовим танком капуеро. Звання найсильнішого дісталося Іллі Шереверову. Наймужнішим студентом по праву став Микола Лісний, який продемонстрував елементи бойових мистецтв. Богдан Скоробагатов – містер позитив. Найоригінальнішим визнали Назарія Полекова. Ернеста Монастирського обрали найінтелектуальнішим хлопцем конкурсу.

І ось підійшла найвідповідальніша хвилина свята – вручення призових місць. II-м віце-супер студентом став Антон Білозоров з геолого-географічного факультету – надзвичайно талановитий танцівник і дуже гарний хлопець, від якого неможливо було відірвати погляду: він зачаровував своїми рухами та загадковою посмішкою. Звання I віце-супер студента дісталося Сергію Пономаренку з фізико-технічного факультету. Журі підкорила його мужня краса. І головну нагороду – статус Супер студента ДНУ 2010 віддали Валентину Біляєву з факультету прикладної математики. Він зворушив журі своєю скромністю, мужністю і привабливістю. Учасники зробили пам’ятні фото, отримали чудові подарунки, привітання від друзів та рідних. Можливо, хтось і засмутився трохи, та в будь-якому випадку, кожен з них – кращий, гідний звання Супер студента ДНУ.

Впевнена, що конкурс допоміг хлопцям розкрити себе, відчути себе у центрі уваги, насолодитися незабутніми хвилинами радості та отримати приємні враження на все життя!

А мені вдалося поспілкуватися з II віце-супер студентом ДНУ Білозоровим Антоном, який дуже сподобався всім глядачам свята: «Я дуже люблю різні університетські заходи, свята. - говорить Антон. - Раніше брав участь у Кубку ректора, Dance Show і Студентській весні. Люблю виступати на сцені. До того ж я займаюся бальними танцями, а моя партнерка в минулому році стала фіналісткою конкурсу Міс ДНУ та посіла гідне місце. Тому я вирішив і себе показати, і на інших поглянути. З досвіду можу сказати, що кожне змагання впливає на мене: вдосконалюється танцювальна майстерність, відкриваються нові можливості. А зараз можу сказати, що зробив для себе висновок – потрібно працювати над собою, не зупинятися на досягнутому, щоб ні у кого не було сумнівів, що ти – найкращий».

Студентка ФСЗМК ДНУ ім. О. Гончара
Наталія Кривенко


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram