Версія для друку

Свято юності, краси та натхнення День студента в ДНУ – справді міжнародний

В ознаменування Міжнародного дня студентів та Всеукраїнського дня студентського самоврядування у Палаці студентів ДНУ ім. О.Гончара відбувся традиційний міжфакультетський фестиваль-конкурс «День першокурсника - 2010» на Кубок Ректора.

Перед початком фестивалю ведучі слово надали найкращому ректорові, на що професор Микола Вікторович Поляков зауважив, що він є ректором найкращих студентів та привітав їх, молодих, енергійних, талановитих, сповнених грандіозними ідеями, мріями та надіями із Днем студента – святом, що для кожного з них є щасливою сходинкою до вершин знань і самоствердження: «Переконаний, що студентство Дніпропетровського національного університету імені Олеся Гончара за роки навчання використає весь потужний науковий і культурно-просвітницький потенціал для здобуття знань і духовного зростання. В університеті ви можете відкрити для себе привабливість справжньої наукової діяльності, проявити свої таланти у творчих об’єднаннях. Бажаю вам щасливої студентської юності, вірних друзів, гарної долі! Зі святом!»

У конкурсі взяли участь всі факультети університету! У переповненій залі не вистачало місць для всіх бажаючих. Особливою рисою заходу була велика кількість іноземних студентів-учасників. Вражала талановитість виконання номерів в кожній з трьох номінацій: «Вокал» українською, російською, китайською, французькою та англійською мовами, «Оригінальні номери» від шоу-вогників до Канівських візиток з «Пандою» та електрогітарою, у номінації «Хореографія» постановка студентів факультету української й іноземної філології та мистецтвознавства Fang Jianwei та Юлія Євпак поєднала те, що на перший погляд неможливо поєднати – балет та popping.

Справжнє свято студентства, юності, краси, інтелекту, гумору та натхнення завершилося перемогою: в «Оригінальному жанрі» - Олександра Поляха з механіко-математичного факультету, у «Вокалі» - Світлани Антонової з факультету психології та у «Хореографії» - збірної першокурсників факультету міжнародної економіки. А звання Найкращого творчого факультету Дніпропетровського національного університету імені Олеся Гончара вдруге виборов факультет української й іноземної філології та мистецтвознавства, залишивши собі Кубок Ректора, з яким так не хотів розлучатися перед початком фестивалю.

До Дня студента ректор відзначив також шістьох найкращих студентів університету званням «Відмінник ДНУ». Це Андрій Альошин з хімічного факультету, Христина Шевченко з фізико-технічного, Костянтин Мірошниченко з економічного, студент соціально-гуманітарного факультету Михайло Тимченко, Євгенія Кобрусєва з юридичного та Катерина Зінченко з факультету української й іноземної філології та мистецтвознавства. Вручаючи ці нагороди та грамоти за активну наукову, громадську, культурно-масову, спортивну роботу, Микола Вікторович побажав студентам успішно складати екзамени та заліки, які їм підготує життя, оскільки це будуть обов’язкові диференційні заліки.

Інформаційно-аналітичне агентство
Дніпровського національного університету


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram