Версія для друку

ДНУ – лідер кар’єрного старту

Який вищий навчальний заклад обрати, щоб потрапити на роботу до самих щедрих роботодавців України? Разом із тисячами абітурієнтів відповідь на це запитання шукали журналісти тижневика „Кореспондент”.

У травні журналом „Кореспондент” разом з компанією Систем Кэпитал Менеджмент (СКМ) – відомою фінансово-промисловою групою України, був складений рейтинг „Найкращі ВНЗ України”, за мету якого ставилося виявлення вищих навчальних закладів, чиї випускники найзатребуваніші на ринку праці.

На замовлення СКМ Київський міжнародний інститут соціології опитав 32 провідні компанії країни – потужних роботодавців і лідерів ринку, а саме керівників і співробітників підрозділів, що працюють з персоналом. При опитуванні представники підприємств назвали навчальні заклади, рівень підготовки яких вважають найвищим і чиїх випускників найбільш охоче беруть на роботу.

Перше місце у рейтингу посів Київський національний університет ім. Т.Шевченка, друге – Національний університет „Києво-Могілянська академія”, третє – НТУ „Київський політехнічний університет”, четверте – Київський національний економічний університет ім. В.Гетьмана, п’яте – Національна юридична академія України ім. Я.Мудрого, шосте – Донецький національний технічний університет. За оцінками найкращих роботодавців країни Дніпропетровський національний університет ім. О.Гончара – на почесному сьомому місці рейтингу найкращих ВНЗ України, до якого, до речі, з нашого регіону потрапив лише Дніпропетровський національний університет залізничного транспорту ім. Академіка В.Лазаряна (18 місце). Це вкотре підтверджує височайший рівень підготовки фахівців у ДНУ.

Інформаційно-аналітичне агентство
Дніпровського національного університету


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram