Версія для друку

З Днем народження, університете!

На вході до палацу два ряди юнаків та дівчат привітно запрошують усіх до великої зали, у холі музичний квартет «Ретро-компанія», всюди шурхотіння пишних суконь, елегантні кавалери, піднесений настрій – у Дніпропетровського національного 91-й День народження. Університетським балом уже вкотре відзначається це свято урочистих вітань, почесних нагород, класичного бального танцю для майстрів своєї справи та усіх бажаючих.

Для ректора М.В. Полякова приємно звітувати перед колегами та студентством про річні здобутки alma mater: «Стараннями університету зроблено певні кроки у наближенні освіти до європейських стандартів. Проведена реорганізація 6 факультетів, прийнято до складу коледж економіки та бізнесу, продовжується робота щодо акредитації та відкриття нових спеціальностей, розробляються нові курси, у тому числі й ті, що будуть викладатись за вибором студентів, - підкреслив Микола Вікторович. - Протягом року вийшли у світ більше 30 монографій, близько 15 підручників, причому більша частина з них – з грифами МОН України. Надруковано більше 500 наукових праць і статей. На високому рівні був представлений наш університет на різноманітних конкурсах. Продовжує розвиватись і міжнародне співробітництво. Але найбільша наша гордість, основна цінність – співробітники університету, які повсякденною наполегливою працею здобувають славу ДНУ.

У цей святковий день хочу висловити щиру вдячність усім співробітникам та студентству нашого університету за їх мудрість, старанність, завзятість та невтомну працю, за вірність та відданість Дніпропетровському національному університету імені Олеся Гончара!»

У День народження університету найсумлінніші студенти отримали персональні стипендії Вченої ради ДНУ, а працівники – звання «Заслужений»:

«Заслужені професори ДНУ ім. О.Гончара» - завідувач кафедри аналітичної хімії Федір Олександрович Чмиленко, завідувач кафедри філософії Петро Іванович Гнатенко, професор кафедри української історії та етнополітики Віктор Кузьмич Якунін, професор кафедри економіки і управління підприємством Людмила Василівна Попкова.

«Заслужені викладачі ДНУ ім. О.Гончара» - доцент кафедри української історії та етнополітики Іван Опанасович Кривий, старший викладач кафедри математичного моделювання Володимир Олександрович Катан, завідувач кафедри української мови Микола Савелійович Ковальчук, доцент кафедри аерогідромеханіки Володимир Іванович Карплюк.

«Заслужений співробітник ДНУ ім. О.Гончара» - завідувач галузевої технологічної лабораторії кафедри технології виробництва Олександр Васильович Дробот.

«Заслужені працівники ДНУ ім. О.Гончара» - завідувач навчально-методичної лабораторії Тетяна Олександрівна Шуваєва, завідувач лабораторії ПОМ кафедри математичного забезпечення ЕОМ Людмила Іванівна Буштрук.

Офіційні привітання закінчились, і на паркет запрошуються виконати вальс Микола Вікторович Поляков та студентка хімічного факультету Лілія Герасименко, а далі - конкурс на кращу танцювальну пару, вікторини, показ колекції вечірнього одягу, святкова лотерея…

Інформаційно-аналітичне агентство
Дніпровського національного університету


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram