Версія для друку

Ювілейна спартакіада

У Дніпропетровському національному університеті ім.  О. Гончара пройшла спартакіада з естафетного спортивного бігу серед збірних команд ДНУ. Спортивно-театралізований захід присвячено 75-річчю кафедри фізичного виховання, яка пропонує студентам умови для занять з 35 видів спорту. Кращі спортсмени університету ввійшли до збірних команд України з бадмінтону, водного поло, спортивного орієнтування, легкої атлетики, карате, парусного спорту. Кафедра – один з основних центрів Дніпропетровської області зі спортивної, спортивно-масової, оздоровчої та науково-методичної робіт, неодноразовий переможець обласних оглядів – конкурсів серед ВНЗ. За роки свого існування на кафедрі підготовлено більше ста майстрів спорту.

Команди привітали завідувач кафедри фізичного виховання та спорту В. І. Саричев, помічник ректора В. П. Сергєєв, голова спортивного клубу ДНУ О. М. Полієнко. Вони побажали своїм вихованцям міцного здоров’я для досягнення спортивних вершин, цілеспрямованості та витримки.

Перед забігом право урочисто підняти прапор України було надано студентам ДНУ - олімпійській чемпіонці параолімпійських ігор 2008 в Пекіні з легкої атлетики з бігу на 100 метрів Оксані Ботурчук та кандидату у члени збірної команди України з легкої атлетики Олександру Савченко. У змаганнях взяли участь усі 15 факультетів університету. Переможцями стали команди факультету української й іноземної філології та мистецтвознавства, радіофізичного факультету та фізтеху. Для підтримки святкового настрою веселі дівчата збірної команди з черлідингу розважали глядачів найяскравішими своїми виступами.

Інформаційно-аналітичне агентство
Дніпровського національного університету


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram