Версія для друку

Першокурсники, вперед за знаннями!

31 серпня сотні зацікавлених юних облич вишикувалися біля Палацу студентів ДНУ ім. О.Гончара. Усі вони саме з цього урочистого незвичайного для них дня стануть повноправними студентами Дніпропетровського національного університету. На свято запрошені і батьки колишніх абітурієнтів, а нині – першокурсників.

Традиційну церемонію посвячення у студенти відкрив ректор ДНУ, професор М.В.Поляков зверненням до першокурсників: «Цього року ви - 3000 молодих талановитих людей - увійшли до нашої студентської громади, позаду серйозне випробування у конкурсному змаганні за право стати студентами ДНУ. Попереду нелегкі, і водночас щасливі студентські роки, запам’ятайте їх, вони стануть найяскравішими теплими спогадами вашого життя. Ми сподіваємося, що ви гідно будете нести і примножувати славні традиції ДНУ, станете незамінними фахівцями і приноситимете користь своєю працею собі, alma mater і суспільству».

З вітальним словом звернулися до першокурсників представники місцевої влади - заступник голови обласної державної адміністрації Є.І.Бородін, голова Жовтневої у м.Дніпропетровську ради В.Ф.Лукашова, а також випускник ДНУ, Герой України, керівник міжнародного проекту “Морський старт” В.Г. Команов.

Микола Вікторович познайомив студентів з деканами, представив видатних випускників університету. Від представників студентської ради першокурсники отримали символічний студентський квиток, залікову книжку та «граніт науки» університету.

Урочистості завершились святковим концертом від творчих колективів Палацу студентів ДНУ та дискотекою. А останнім підтвердженням посвячення став традиційний феєрверк.

Інформаційно-аналітичне агентство
Дніпровського національного університету


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram