Версія для друку

Оприлюднені рейтингові списки вступників до зарахування

Першого серпня Міністерство освіти і науки оприлюднило рейтингові списки рекомендованих до зарахування на місця держзамовлення вступників. Після того, як в електронному кабінеті абітурієнта з’явиться статус «Рекомендований до зарахування на місця державного бюджету», він має до 18:00 6-го серпня 2018 року принести оригінали документів у відповідний заклад вищої освіти. Рейтингові списки вступників, рекомендованих на зарахування на місця держзамовлення до ДНУ

Нагадаємо, пріоритетність разом із конкурсним балом фактично визначають подальшу долю вступника. Як правило, абітурієнт рекомендується до зарахування, в середньому, за заявами з пріоритетністю від 1 до 3. Особливо якщо він при цьому має конкурсний бал вище 170 балів.

В абітурієнтів завжди залишається шанс подати документи на ліцензовані місця за кошти фізичних чи юридичних осіб, тобто на контракт. Зарахування на навчання за кошти фізичних та юридичних осіб проводиться після проведення зарахування на бюджет. У Дніпровському національному університеті імені Олеся Гончара наразі є велика ліцензія майже на всі спеціальності.

«Цьогорічна вступна кампанія пройшла для нас досить успішно, загалом прийняли та обробили більш ніж 19 тисяч заяв від вступників на бакалавріат та магістратуру, – прокоментував хід вступної кампанії в університеті заступник відповідального секретаря приймальної комісії ДНУ Олександр Комаров. – Всього на бакалавріат і магістратуру університет отримав понад 1800 місць держзамовлення. Це трохи більше, ніж минулого року. Ми продовжуємо працювати з абітурієнтами, вони активно подають оригінали документів на бюджетні місця, а також консультуються з нами щодо вступу на контракт. Найзатребуванішими цього року є спеціальності ІТ-індустрії, філологія, особливо англійська, психологія, історія. На жаль, меншу зацікавленість абітурієнти виявили при подачі заяв на технічні спеціальності».

Інформаційно-аналітичне агентство
Дніпровського національного університету


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram