Версія для друку

Реальні кейси від практикуючих аудиторів на економічному факультеті

На економічному факультеті Дніпровського національного університету імені Олеся Гончара велика увага приділяється ефективному навчанню студентів, а головне – практичним навичкам, які можна було б застосовувати при подальшому працевлаштуванні.

Так, на запрошення економічного факультету відбулася відкрита лекція на тему «Податок на прибуток: основні податкові різниці». Лекція проводилася практикуючим аудитором компанії «KPMG». Варто зазначити, що «KPMG» входить до «Великої четвірки» компаній світу (разом із «Deloitte», «Ernst & Young» і «PwC»), які надають аудиторські та консалтингові послуги.

Студенти отримали цікаву лекцію, яка була підкріплена актуальними нормативно-правовими актами та теоретичним матеріалом. Вони також почули відповіді на хвилюючі питання стосовно подальшого працевлаштування та вимог до кандидатів на посади в компанії подібного рівня.

Своїми враженнями поділилася випускниця економічного факультету Наталія Рибак, яка працює в компанії «KPMG» на провідній посаді. «Одними із головних вимог до претендентів на посади в компаніях такого рівня є знання базових дисциплін економічного спрямування та володіння англійською мовою на рівні не нижче В2», – зазначила Наталія.

Умотивовані на досягнення нових вершин та реалізацію власних мрій, наші студенти залишилися задоволені таким видом практичного засвоєння отриманих в аудиторії знань.

Економічний факультет


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram