Версія для друку

На юридичному факультеті ДНУ ім. О. Гончара презентували перший вітчизняний журнал для майбутніх правників

17 грудня 2008 року на юридичному факультеті ДНУ ім. О. Гончара пройшла презентація Всеукраїнського журналу «Студент-правник», засновником якого є Всеукраїнська Ліга студентів Асоціації правників України (АПУ). Журнал „Студент-правник” є першим професійним виданням для студентів юридичних ВНЗ всеукраїнського масштабу. Ідея його виходу пов’язана з бажанням студентів-правників в обміні інформацією щодо навчання, наукової та громадської діяльності, професійного зростання. Головною метою видання журналу є ефективний обмін корисною інформацією між студентами-правниками, подальший індивідуальний розвиток студентів, підвищення рівня їх фахової підготовки, забезпечення вдосконалення якості вищої юридичної освіти та науки в Україні.

Участь у презентації взяли більше 30 студентів юридичного факультету, також були присутні декан юридичного факультету ДНУ Поляков Сергій Іванович, завідувач кафедри цивільного та господарського права Алєксєєнко Ігор Григорович та завідувач кафедри трудового, земельного та екологічного права, директор юридичної клініки ДНУ Соколенко Ольга Леонідівна, викладачі Степанов Олександр Олександрович та Малишко Валерій Миколайович. Допомогу у проведенні презентації надали члени локального осередку Ліги студентів АПУ у ДНУ, а з проектором допоміг старший викладач Малишко Валерій Миколайович.

Зустріч почалася з привітання голови локального осередку Ліги студентів АПУ в ДНУ Світлани Одукалець та голови Дніпропетровського обласного осередку Ліги студентів АПУ Антона Кохана, який і проводив презентацію журналу, розповідаючи про його концепцію, зміст та подальше видання. Презентація викликала у студентів жвавий інтерес, учасники зібрання із задоволенням послухали про новий всеукраїнський журнал, який виходить саме для студентів юристів, задавали питання, отримали квитанції для оплати підписки на цей журнал.

Після закінчення презентації Антон Кохан та Світлана Одукалець поспілкувалися з деканом факультету С.І.Поляковим щодо співпраці Дніпропетровського осередку Ліги студентів АПУ з Дніпропетровським національним університетом ім. О. Гончара, зокрема, щодо журналу «Студент-правник», а також можливості проведення на базі ДНУ ім. О. Гончара заходів Дніпропетровського осередку Ліги студентів АПУ.

Інформаційно-аналітичне агентство
Дніпровського національного університету


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram