Версія для друку

Конкурс «Кращий гуртожиток студентського містечка ДНУ»

Уже третій рік поспіль студентське містечко спільно з профспілковим комітетом університету проводить конкурс на «Кращий гуртожиток студентського містечка Дніпровського національного університету імені Олеся Гончара».

Ідея проведення конкурсу щороку знаходить відгук та підтримку серед студентської громади студмістечка. Водночас, жага до перемоги стимулює персонал гуртожитків та студентство до активного залучення до роботи з покращення житлово-побутових умов, кращої організації діяльності органів студентського самоврядування, дозвілля для студентів.

Цього року конкурсна комісія, до складу якої входили голови рад студентів гуртожитків, представники профспілкового комітету, адміністративно-господарчої частини, оцінювала гуртожитки за 11-ма критеріями:

– організація виховної та культурно-масової роботи в гуртожитку;

– наявність у гуртожитку інформаційних стендів;

– дотримання мешканцями правил внутрішнього розпорядку;

– забезпеченість студентів місцями в читальних залах та залах для креслення;

– санітарний стан місць загального користування;

– наявність та стан кімнати ради студентів гуртожитку, кімнат мешканців гуртожитку;

– наявність та стан спортивної кімнати в гуртожитку;

– участь (у вільний від навчання час) мешканців у ремонті гуртожитку, благоустрої та озелененні території;

– наявність протоколів засідання, плану роботи та його виконання радою студентів гуртожитку;

– робота, яка проводиться в гуртожитку радою студентів та комендантом серед мешканців щодо підтримання в належному стані житлових кімнат, читальних залів, меблів, а також прилеглої території до гуртожитку;

– наявність актової зали та її функціонування.

За встановленими конкурсною комісією результатами перше місце посів гуртожиток № 2, друге – гуртожиток № 7, третє – гуртожиток № 3.

Призери отримали від профспілкового комітету грошові сертифікати: за перше місце – 4 тис. грн., за друге – 3 тис. грн., за третє – 2 тис. грн.

Загалом, проведення такого конкурсу стало вже традицією для університету. Організація такого заходу сприяє здоровій конкуренції серед адміністрації гуртожитків та органів студентського самоврядування щодо вирішення назрілих проблем у соціально-побутовій сфері, виховній, культурно-масовій роботі.

Євгеній Сніда, директор студентського містечка ДНУ,
фото із архіву ІАА «УНІ-прес»


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram