Версія для друку

Успішний виступ студентів економічного факультету у Всеукраїнській олімпіаді зі спеціальності «Облік та аудит»

Студентки-чотирикурсниці кафедри статистики, обліку та економічної інформатики Анастасія Лень та Вікторія Данилова взяли участь у ІІ етапі Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Облік та аудит» серед студентів вищих навчальних закладів ІІІ-ІV рівнів акредитації, який проходив наприкінці квітня в Університеті імені Альфреда Нобеля (м. Дніпро).

Вікторія Данилова

Усього за перемогу змагалися близько 140 студентів різних курсів облікових спеціальностей – представники 72 вищих навчальних закладів з різних регіонів України.

Олімпіада складалася з двох частин: письмової конкурсної роботи та комп’ютерного тестування з чотирьох дисциплін – «Фінансового обліку», «Управлінського обліку», «Аналізу господарської діяльності» та «Аудиту». Крім виконання завдань та написання есе, талановита молодь України мала змогу вільно поспілкуватися та відвідати цікаві екскурсії. Оцінювало учасників журі, до складу якого увійшли експерти з обліку та аудиту з провідних ВНЗ України: Тернопільського національного економічного університету, Національного університету «Львівська політехніка», Донецького національного університету імені Василя Стуса, Київського національного торговельно-економічного університету та інших.

Анастасія Лень

Студентки нашого університету Анастасія Лень та Вікторія Данилова перемогли у номінації «Знавець фінансового обліку» і були нагороджені подяками й сертифікатами учасників заходу. Їхня підготовка до олімпіади здійснювалася під керівництвом кандидата економічних наук, доцента кафедри статистики, обліку та економічної інформатики ДНУ Тетяни Гільорме. Тож, можна сказати, що це досягнення обумовлене як плідною працею викладачів кафедри, так і бездоганним, сумлінним старанням самих дівчат. Адже протягом чотирьох років навчання в своєму здобутку Настя і Віка мають уже по 15 наукових публікацій кожна, в тому числі й наукові статті у збірниках, включених у міжнародні науково-метричні бази (Index Copernicus). Також обидві дівчини є претендентками на диплом з відзнакою за напрямом «Облік і аудит» (науковий керівник дипломних робіт Т. Гільорме), а ще виконують громадські обов’язки (Анастасія Лень – староста групи ЕО-13-1).

Колектив кафедри статистики, обліку та економічної інформатики вітає своїх переможниць і бажає їм подальших успіхів у навчанні та науковій діяльності!

Кафедра статистики, обліку
та економічної інформатики
ДНУ ім. О.Гончара


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram