Версія для друку

Візит делегації Уханьського університету науки та технології до ДНУ

16 вересня 2008 року у Дніпропетровському національному університеті ім.О.Гончара відбувся прийом делегації Уханського університету науки та технології (КНР) у складі проректора Ван Чинхуа, начальника відділу по роботі з іноземними студентами Лю Чиньін, заступника декана факультету дизайну одягу та інжинірингу Сунь Юциань, перекладача Чянь Циа.

Члени делегації Уханьського університету здійснили дружній візит у ДНУ з метою розвитку та зміцнення китайсько-українських відносин, встановлення співробітництва між Уханьським університетом та ДНУ, проведення екзамену з відбору студентів ДНУ спеціальності «китайська мова» для навчання протягом року в китайському університеті та підписання угоди про співробітництво між Уханьським університетом науки та технології та ДНУ.

Під час зустрічі з керівництвом ДНУ, яка проходила у Палаці культури студентів ім. Ю. Гагаріна, була укладена угода про співробітництво між Уханьським університетом науки та технології та ДНУ.

Також був проведений екзамен з відбору студентів ДНУ спеціальності «китайська мова» для навчання протягом року в Уханьському університеті науки та технології. В іспиті, на якому була присутня проф. В.І. Ліпіна – завідувач кафедри порівняльної філології східних та англомовних країн ФУІФМ ДНУ, взяло участь 30 студентів спеціальності «китайська мова» факультету української й іноземної філології та мистецтвознавства. Чотири студенти - Т.І.Скрябіна, Ю.М.Стародубець, Н.В.Соловйова, Ю.О.Закладна отримали право на безкоштовне навчання в китайському ВНЗ. Ще 4 студенти - О.С. Стоян, К.К.Тарасенко, М.О.Переверзева, Д.Д.Зайцева отримали право на 50-відсоткову платню за навчання протягом року в Уханьському університеті науки та технології:

Закінчуючи візит, проректор Ван Чинхуа запросив делегацію ДНУ відвідати Уханьський університет науки та технології з метою обговорення можливих сфер встановлення співробітництва.

Інформаційно-аналітичне агентство
Дніпровського національного університету


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram