Версія для друку

Будемо знайомі!

На кафедрі банківської справи економічного факультету Дніпропетровського національного університету імені Олеся Гончара відбулося знайомство викладачів кафедри зі студентами-першокурсниками за напрямом «Фінанси та кредит».

Зустріч була зорієнтована на розгляд питань, що стосуються адаптації студентів до системи навчання і виховання молоді в університеті.

Завідувач кафедри професор Олена Шевцова зупинилась на затребуваності фахівців напрямку для фінансової системи країни, регіону; на прикладах випускників кафедри, факультету та університету, які активно та успішно працюють у різних сегментах економіки. Вказала на зв’язок між якістю навчання та професійними перспективами, між рівнем мотивації в отриманні знань та навиків та формуванні стратегії майбутнього студентів.

Викладачі кафедри розповіли про особливості дисциплін, що вони викладають, діяльність студентського самоврядування, участь студентів у науковій роботі кафедри, а також зазначили, що навчання в університеті ще й дуже цікаве життя, яке не обмежується часом лекційних та практичних занять. Це і конференції молодих вчених, проведення «Дня студента», факультетські та університетські свята, спільне спілкування за межами університету, подорожі на канікулах, спортивні змагання тощо.

В свою чергу, першокурсники розповіли про навчальні заклади, які вони закінчили перед вступом, чому вони обрали саме наш університет, про свої захоплення та хобі, ділилися своїми планами і мріями.

Відеоряд зустрічі складався з презентації базових пропозицій факультету та кафедри, що забезпечують отримання необхідного обсягу знань за спеціальністю. Веселого настрою аудиторії додав перегляд презентації про досвід студентського життя, яку підготували студенти старших курсів кафедри. Наприкінці зустрічі викладачі кафедри побажали молодим колегам успіхів у навчанні і особистому житті, закінчити ВНЗ у повному складі, а також вагомих досягнень у майбутній кар’єрі.

Кафедра банківської справи
ДНУ ім. О.Гончара


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram