Версія для друку

З Днем перемоги

Увінчані славою незабутнього Дня перемоги,
Який Ви дарували рідному краю навічно,
Згадайте сьогодні свої громові фронтові дороги,
Де Ваша звитяга сіяє незгасно-велична.

В. Корж

Щирі вітання на адресу ветеранів Великої Вітчизняної війни лунали напередодні Дня Перемоги у Палаці студентів Дніпропетровського національного університету на урочистому засіданні представників трудового і студентського колективу. Сьогодні ветеранська організація ДНУ є однією з найбільших у Жовтневому районі Дніпропетровська. До її складу нині входять 80 ветеранів , учасників бойових дій та 162 учасники війни.

В університеті завжди з особливою теплотою, повагою та вдячністю ставляться до тих, що винесли на своїх плечах тягар війни, боронили та визволяли рідну землю, а потім, у повоєнні роки, відбудовували Україну та виховували прийдешні покоління. «Ми маємо за честь працювати поряд з вами, шановні ветерани, - наголосив у привітанні ректор Дніпропетровського національного університету професор Микола Поляков. - Ми пишаємося вами, адже ви пережили найтяжчі воєнні роки і до сьогодні виховуєте молодь. Тож дякуємо вам за великий подвиг, за те, що ми зараз разом, за те, що ви - поруч з нами».

Від імені Ради ветеранів ДНУ присутніх на урочистих зборах привітав голова ветеранської організації, професор факультету міжнародної економіки, заслужений працівник освіти Антон Кіндратович Василевський.

Рада ветеранів працює у тісному контакті з керівництвом університету. Ректорат ДНУ, ректор Микола Вікторович Поляков особисто допомагають ветеранам. Ректорат і профком університету підготували для захисників Вітчизни квіти і подарунки (по 150 гривень учасникам бойових дій та по 100 - учасникам війни), а творчі колективи Палацу студентів привітали ветеранів святковим концертом.

Інформаційно-аналітичне агентство
Дніпровського національного університету


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram