Версія для друку

Вітання ректора ДНУ ім. Олеся Гончара з початком нового навчального року

Шановні студенти, викладачі і співробітники
Дніпропетровського національного університету імені Олеся Гончара!
Щиро вітаю вас з Днем знань!

Початок нового навчального року завжди знаменує для нас нову віху в житті. Для першокурсників – це перший етап становлення у тій галузі, якій вони вирішили присвятити своє життя. Для випускників – відповідальний етап атестації їхньої навчальної і наукової роботи в стінах Альма матер. Для педагогів і науковців нашого класичного університету – це ще одна сходинка на шляху професійного вдосконалення.

Ми розпочинаємо новий навчальний рік в непростих умовах. Вперше за роки незалежності наша держава зіткнулася з такими гострими і вирішальними суспільно-політичними викликами. Сьогодні, як ніколи, відчутною стає місія освітян як носіїв гуманістичних прагнень суспільства, провідників націєтворчих ідеалів, вихователів нової генерації відповідальних громадян нашої держави.

Велика і дружна університетська громада має чітко усвідомити, що злагодженою, відповідальною і наполегливою працею в складний час ми зміцнюємо інтелектуальний потенціал нашої України, спрямовуємо зусилля на економічну розбудову, а відтак, сприяємо стабільності нашого суспільства.

Наша віра й оптимізм допоможуть реалізувати найамбітніші цілі й найсміливіші проекти!

З повагою
ректор М. В. Поляков


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram