Версія для друку

Мехмат ДНУ відсвяткував День народження!

Нещодавно механіко-математичному факультету Дніпропетровського національного університету імені Олеся Гончара виповнилося 53 роки. У стінах Палацу студентів зібралися майбутні математики, механіки, теплоенергетики, статисти – ті студенти, що обожнюють свій факультет та готові підтримати його завжди.

Гостей свята усміхнено вітали представники ММФ, що пригощали цукерками та бажали гарного настрою, повний зал студентів та викладачів чекав на неймовірне свято.

Першим привітати своїх діток вийшов «батько» – декан Олександр Васильович Хамініч. Він подякував талановитій студраді, яка завжди намагається робити факультетські свята цікавили та незвичайними. «Ми довго йшли до цієї дати, до святкування. Студенти та викладачі доклали неабияких зусиль, щоб показати, наскільки наша дружна сім’я готова не тільки наукою займатися, а й веселитися», – підкреслив він. Крім того, Олександр Хамініч відзначив найкращих студентів факультету пам’ятними грамотами у різних номінаціях та призами.

Відкрили святковий вечір викладачі, заспівавши гімн механіко-математичного факультету. Це було щиро та зворушливо. Представники «точної науки» співали а-капело, разом з ними стояв весь зал, що підспівував та радісно аплодував виконавцям.

Один із організаторів Микита Смоляк пояснив, чим символічна назва свята «Битва титанів»: «Свято не схоже на інші факультетські заходи: ми вирішили відмовитися від традиційного концерту та влаштувати дружню «битву» між студентами та викладачами».

Змагання насправді видалося цікавим та незвичайним, викладачі разом зі студентами грали у «Крокодила», відгадували пісні. Зал допомагав їм та підтримував кожну команду. Ми побачили і східні танці, і гарні пісні – кожен дарував рідному факультету творчу частинку себе. Підтримка залу була дивовижною.

Неможливо не відзначити танок, виконаний радою студентів. Крім того, в кінці усі переглянули фільм про те, як створювалося свято.

Ользі Сенчик дуже сподобався захід. Вона не сумнівалася, що її факультет виконає це завдання на всі 100: «У першу чергу, вдячна ведучим, що зробили все, щоб ми не нудьгували. У «Битві титанів» хочу виділити викладачів. Завжди мріяла їх побачити в іншому образі, і нарешті це стало дійсністю. Команда КВН ММФ, Браво!! Я давно так не сміялася».

Наостанок відбулася лотерея, у якій розіграли додаткові бали для студентів. Таку традицію факультет практикує кожного року. А програма вибору переможця спеціально написана кафедрою диференційних рівнянь.

Хто сказав, що точні факультети нудні та не креативні? ММФ довів інше!Бажаємо колективу процвітання та гарного настрою!

Студентка факультету
систем і засобів масової комунікації
Аліна Макарець


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram