Версія для друку

Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара увійшов до списку найкращих вищих навчальних закладів Співдружності Незалежних Держав

Рейтинг укладений за висновками аналізу статистичної інформації і результатами опитувань референтних груп: представників академічної і наукової спільноти, студентів і випускників, працедавців. Про це повідомив ректору ДНУ Миколі Полякову директор Міжнародного рейтингового агентства «Експерт РА» – учасника IREG Observatory – Д.Е. Гришанков.

Рейтингове агентство «Експерт РА» вперше підготувало рейтинг вищих навчальних закладів СНД. До його списку увійшли 153 ВНЗ з Росії, України, Білорусі, Казахстану, Молдавії, Узбекистану, Азербайджану та Киргизії. Україна у рейтингу є другою країною за кількістю представлених ВНЗ (33).

Головним критерієм оцінювання університетів експерти визначили, в першу чергу, якість освіти, а саме рівень умов для отримання якісної освіти та рівень затребуваності працедавцями випускників університетів. Наступною оцінювалася науково-дослідна діяльність ВНЗ.

Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара став єдиним ВНЗ Дніпропетровщини, що увійшов до даного дослідження. Перша трійка лідерів списку – Московський державний університет ім. М. Ломоносова, Білоруський держаний університет та Київський національний університет ім.Т. Шевченка. Переглянути рейтинг ВНЗ Співдружності Незалежних Держав можна на сайті www.raexpert.ru

Інформаційно-аналітичне агентство
Дніпровського національного університету


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram