Версія для друку

Імідж України – від студентів Дніпропетровського національного університету

25 грудня 2007 р. у м. Києві відбулася церемонія нагородження дипломантів і переможців конкурсу молодіжних PR-проектів „Моя Україна”.

Конкурс проходив з 1 по 25 грудня і мав всеукраїнський характер.

Перше місце отримали студенти групи ЗМ-07-1С факультету систем та засобів масової комунікації Дніпропетровського національного університету Ганна Литвин, Еліна Ельянова, Ольга Ярошенко та Юлія Водоласька, які представили власний PR-проект „Нова формація.UA”.

Організаторами конкурсу виступили Міністерство України у справах сім’ї, дітей та молоді, Всеукраїнська молодіжна громадська організація „Українська молодіжна інформаційна агенція”, Всеукраїнська громадська організація „Українська ліга зі зв’язків із громадськістю”.

Головною метою конкурсу було формування національної свідомості, патріотичного виховання молоді та поширення інформації щодо бачення молоддю міжнародного та внутрішнього публічного авторитету України.

Проект творчої групи під керівництвом завідувача кафедри менеджменту ЗМІ, реклами та PR Тетяни Віталіївни Колісниченко був визнаний найбільш професійним, актуальним, новим та можливим для реалізації на практиці.

Учасниця проекту Ельянова Еліна була присутня на церемонії нагородження та поділилися своїми враженнями: „Сам вихід у фінал був для нас уже приємною несподіванкою, але отримання першого місця - справжній сюрприз. Впевнена, що шановне журі оцінило в першу чергу сміливість творчих рішень, розмах при невеликому бюджеті, що додає практичної цінності проекту”.

Доцент Колісниченко Т.В. зазначила: „Цей проект не був сприйнятий студентами як навчальне завдання, а як можливість осмислити та долучитися до вирішення державної проблеми – створення іміджу України.”

Вітаємо з перемогою! Це ще один доказ професійності наших студентів!

Інформаційно-аналітичне агентство
Дніпровського національного університету


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram