Версія для друку

Студенти ДНУ – кращі знавці економічної статистики

Студенти ДНУ імені Олеся Гончара перемогли в олімпіаді з базових дисциплін напряму «Прикладна статистика». ІІ етап цієї Всеукраїнської студентської олімпіади проходив у Харківському національному економічному університеті імені Семена Кузнеця. У ньому взяли участь студенти з семи фахових ВНЗ з усієї України.

Студенти економічного факультету Дніпропетровського національного університету імені Олеся Гончара щороку демонструють високі досягнення в усіх фахових змаганнях. Цьогорічне змагання також не стало винятком.

Для оцінювання рівня підготовки фахівців з напряму «Прикладна статистика» учасникам олімпіади було запропоновано вирішити п’ять задач, розв’язати низку тестових завдань, а також провести презентацію проекту команди свого ВНЗ на тему «Статистика олімпійських досягнень».

Відтак, за результатами інтелектуального змагання студенти Дніпропетровського національного університету були визнанні кращими у категорії знавців нормативних дисциплін «Статистика ринків» (Ігор Шмаленюк, студент групи ЕС-10-1) та «Економічна статистика» (Ольга Лящевська, студентка групи ЕС-13-м). Окремою грамотою журі конкурсу відзначило й презентацію дніпропетровської команди, в якій у гумористичній формі було подано статистичне дослідження подвигів Геракла.

Викладачі і студенти Дніпропетровського національного університету пишаються успіхами учасників Всеукраїнської олімпіади та їхніх наукових керівників (професора Оксани Костянтинівни Єлісеєвої, доцентів Вікторії Анатоліївни Дмитрієвої та Ольги Миколаївни Корнілової) та бажають їм успіхів, натхнення і міцного здоров’я.

Олексій Бугай,
студент групи ЕС-10-1


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram