Версія для друку

Новий рік приходить, щастя в дім приносить!

Колоритними колядками привітали з Різдвом і початком нового року колектив Дніпропетровського національного університету імені Олеся Гончара представники Педагогічного коледжу ДНУ.

На першому у новому році ректораті дівчата – майбутні педагоги заспівали традиційні різдвяні колядки для керівництва ДНУ та принесли в дарунок пишний святковий коровай. Хор студентів музичного відділення коледжу під керівництвом Т.В. Гарцуєвої вразив проректорів і деканів досконалим багатоголоссям. Колективи обох навчальних закладів взаємно побажали одне одному успішного й насиченого гарними подіями прийдешнього року та добробуту освітянським родинам.

Як і годиться, колядники за щирі вокальні привітання й побажання отримали від господарів, а саме від ректора Миколи Полякова і профспілкового комітету ДНУ солодощі.

Дніпропетровський педагогічний коледж з 1997 року є структурним підрозділом університету. Щороку група найкращих випускників цього навчального закладу вступає до ДНУ, щоб здобути освітньо-кваліфікаційний рівень спеціаліста і магістра за скороченим терміном навчання. Усі ці роки коледж та університет плідно співпрацюють у науково-педагогічній роботі. Цього року, як і ДНУ, коледж відсвяткував 95-річчя.

Інформаційно-аналітичне агентство
Дніпровського національного університету


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram