Версія для друку

Університет обрав «Супер-студента ДНУ-2013»!

19 грудня у Палаці студентів ДНУ відбувся фінал традиційного конкурсу таланту, мужності та справжньої чоловічої краси "Супер студент ДНУ - 2013"!

Глядач побачив найяскравіших, найсміливіших, найхаризматичніших, загалом, - найкращих хлопців університету. Всі юнаки пройшли попередній кастинг, де довели, що гідні боротися за звання «Супер–студента ДНУ».

Гості зайняли всі місця ще задовго до початку конкурсу. Звідусюди чулися суперечки між факультетами: чий же хлопець кращий? Дійство почалося вчасно, так що випробувати нерви вболівальників не довелося. Перше, що глядачі побачили у виконанні учасників, – дефіле. Відмінною рисою були однакові футболки з ім'ям та номером кожного конкурсанта. Після дефіле юнаки презентували себе в експромт-конкурсі «Питання-відповідь». Для того, щоб дати конкурсантам трохи спочити та підготуватися для наступних виходів, студрада ДНУ показала оригінальний номер, в якому нагадала, що бажає бачити у своїй команді нових активістів.

Продовжили вечір хлопці танцем з прапорами. Але далі на гостей очікувала найзахоплююча частина конкурсу – демонстрація талантів. Кожен з юнаків зробив справжнє шоу, де продемонстрував повною мірою свій талант. Ми побачили діджея, запальні танці, майстер-клас із фотошопу, реслінг, послухали вокал і монолог, дивувалися фокусам та грі на фортепіано. Хлопці готувалися лише місяць, а показали дуже високий результат. Не можна забути палку підтримку факультетів своїх улюбленців. Такої боротьби Палац студентів ДНУ не бачив навіть під час «Кубку ректора».

Вельмишановне журі відправилось приймати рішення, кому ж все-таки віддати звання «Супер-студента ДНУ 2013». У цей час на сцені глядачі побачили команду гумористів «Солодкий міцний ЧАЙ», вокальний виступ від фіналісток конкурсу «Univer Voice» та дотепних ведучих. Але наші супер-студенти вирішили і тут виділиться: хлопці на знак подяки вийшли на сцену та висловили вдячність та щирі побажання організаторам і друзям. Наостанок глядачі побачили солідний вихід у костюмах – хлопці застигли в очікуванні результатів. Журі до цього часу вже встигло повернутися і насолодитися останнім виступом конкурсантів.

І ось їхній вердикт: Супер-студент ДНУ 2013 – Дмитро Кулік (ФФЕКС), 1 Віце-супер студент 2013 – Сергій Адамський (ФСНтаМВ), 2 Віце-супер студент 2013 – Валентин Стельмах (ФУІФтаМ). Також кожному учаснику було вручено номінації: Приз глядацьких симпатій – Мирослав Рогут (ФТФ), Містер харизматичність – Іван Аксененко (ФБЕМ), Містер мужність – Сергій Прокопенко (ІФ), Містер стиль- Дмитро Кулік (ФФЕКС), Містер оригінальність - В’ячеслав Шелухін (ФПМ), Містер привабливість – Валентин Стельмах (ФУІФтаМ), Містер фотогенічність – Владислав Дмитрієв (ЕФ), Містер позитив – Роман Нітягін (ФПМ), Містер романтичність – Олексій Зоська (ФБЕМ), Містер талант – Олександр Кривоносов (ФПМ), Містер артистичність – Мирослав Рогут (ФТФ), Найрозумніший Містер – Сергій Адамський (ФСНтаМВ).

Всі учасники отримали призи від спонсорів. Супер-студент нагороджений безкоштовною поїздкою до Польщі, а переможець номінації «Глядацьких симпатій» – до Карпат.

Переможець – Дмитро Кулік: «Я вважаю цей конкурс прекрасною можливістю переконливо показати всі свої найкращі риси, оригінальні здібності. У всіх учасників, безумовно, були шанси отримати звання «Містер ДНУ». Кожен мав величезне бажання самореалізації, і в кожного все вийшло. Моя перемога була для мене достатньо несподіваною. Я щиро вдячний нашому колективу, який встиг здружитися за настільки короткий проміжок часу, організаторам, які цілодобово, безперервно жили даними конкурсом, моїй групі підтримки, моїй партнерці по танцю, саме завдяки їй мій номер був гідним. Дякую всім конкурсантам за сильну конкуренцію!»

До його слів приєднався другий віце-містер Валентин Стельмах: «Наше величезне бажання самореалізації дало можливість проявити себе, показати публіці не тільки кожного нас окремо, але і як згуртовану команду. Таким чином, ми набули нового досвіду. І цей конкурс - прекрасна можливість спробувати щось нове, цікаве. Перемога і участь у ньому є відмінним стимулом для нас для подальшої роботи».

Для кожного з учасників цей День Святого Миколая приніс у подарунок тільки теплі емоції, дружній сміх, підтримку близьких, звання, а головне - певний досвід. Цей конкурс був прекрасною можливістю заявити про себе для кожного з хлопців! Чекаймо наступного року і нових конкурсантів!

Валерія Шудрик,
прес-служба ради студентів
ДНУ ім.О.Гончара


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram