Версія для друку

Голос Університету

Палац Студентів ДНУ - місце, де майже щодня проходять різні студентські заходи. Останній вечір листопада не став винятком. Повний хол людей, що з задоволенням бажають потрапити на найвокальніше шоу року - UniverVoice 2013. І тільки Кароліна з тремтінням, як ніхто сьогодні, жадає перебороти свій страх. Серед дванадцяти фіналістів вона виступає під номером 7.

- Щасливе число, і це радує. Сподіваюся на удачу, - зізнається дівчина.

Зал наповнюється стрімко. Серед уболівальників виділяється факультет української й іноземної філології та мистецтвознавства, який з плакатами вже готовий підтримати своїх товаришів.

І ось фанфари. На сцені з'являється неперевершена пара ведучих. Всього за пару хвилин вони змогли створити неймовірну атмосферу тепла і відмінного настрою. Знайомство з учасниками змусило зробити такий висновок: у ДНУ дуже багато співочих дівчат. Серед дванадцяти учасників тільки два хлопці, абсолютно різні і по-своєму привабливі. Єгор Пшеничний – статний блондин з факультету психології – типовий романтик, а енергійний Богдан Гагин із механіко-математичного факультету запалив зал шаленою енергією з перших нот.

Перший конкурс – візитка. Всього за 90 секунд конкурсант повинен був максимально розкрити свій потенціал і показати вокальний талант. Але після цього етапу неможливо було назвати лідера. У залі скандували «ФУІФМ» і «Психфак».

Вирішальним став саме другий етап. Учасники не тільки демонстрували свої вокальні таланти, а й уміння красиво рухатися, грати почуття, демонструвати акторські здібності. Останнім особливо вразила Ольга Корогод, що перенесла всіх в українське село на Івана Купала, де хлопці і дівчата веселилися і танцювали. Емоції, сила кохання, перепони.

І ось нарешті № 7. Кароліна Гаян. Перші ноти пісні групи Smells Like Teen Spirit розбудили всіх навколо. Дівчина не лише впоралася з хвилюванням, але ще й показала сильний вокал та енергетику.

Здавалося б, основна конкурсна частина закінчена, але зал не розходиться. Всі чули, що очікується сюрприз: виступ 4 груп, в які об'єднали учасників. Тут ми побачили і типових рокерів, і традиційну романтичну до глибини душі історію кохання, і джаз. Загалом, все особливо і по-різному .

І нарешті настав час дізнатися переможця! Задні ряди тільки й кричать «ЛераМаринаАня». Здавалося, глядач сам до останнього не міг визначитися. Журі винесло такий вердикт: гран-прі Кубок Ректора отримала Ольга Корогод. Вона студентка першого курсу, а вже досягла таких висот. Крім цього серед переможців опинилися - Ольга Баранцева - 1 місце і приз глядацьких симпатій, Валерія Шабанова - 2 місце, Анастасія Редька - 3 місце. А ви пам'ятаєте тремтячу дівчинку Кароліну? Так от, вона отримала спеціальний приз від журі! Все-таки 7 – щасливе число!

Макарець Аліна,
студентка ФСЗМК


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram