Версія для друку

П’ятниця, 13-те, для ФСЗМК запам’ятається надовго!

У п'ятницю 13 грудня відбулося святкування Дня факультету систем і засобів масової комунікації Дніпропетровського національного університету імені Олеся Гончара.

Студенти 1-4 курсів оббивали пороги Палацу студентів вже з самого ранку. Репетиції тривали і на поверхах рідного дев’ятого корпусу, і в самому Палаці. І ось в чітко призначений час почалося дійство.

Перший, хто привітав усіх з Днем факультету, - людина, яка організувала, виростила і розвиває наш факультет, декан Володимир Дмитрович Демченко. Найкращі побажання та надії висловив він журфаку, студентам, випускникам і викладачам. Далі на сцену були запрошені ті, що всього чотири місяці тому поповнили ряди студентів ФСЗМК. Зал побачив виступ збірної першого курсу, що зробили своєрідний екскурс про своє бачення професії. Номер завершило відео з першокурсниками, які безглуздо, але весело відповідали на питання про факультет, корпуси, назви. Плавно підключився до теми другий курс. І якщо першачки ще не знають, що таке сесія, то ці вже встигли скуштувати її присмак.

Враховуючи тему заходу – «П'ятниця, 13-те, але нам пощастило», наступний номер знайшов відгук у серцях глядачів. «Надія, яку приховують 9 кіл пекла в деканаті»: як не показати своїх улюблених викладачів, зокрема їх крилаті вислови, тембр голосу і манеру говорити. Тут же гості побачили відеоролик з дитячими фотографіями викладачів.

Також гостям запам’ятається номер четвертого курсу. Старшокурсники презентували фільм, який передав увесь «жах» сесії, перескладання, списування, та, звичайно, «лють» викладачів. Буря оплесків заповнила зал. Куратори п’ятого курсу - Оксана Василівна Гудошник та Лілія Василівна Темченко, у свою чергу, відповіли теплим словом та душевним відеороликом магістрам, які скоро залишать університет, але назавжди залишаться в серцях викладачів.

Ось так тепло, по-домашньому пройшов день факультету систем і засобів масової комунікації.

Валерія Шудрик, 1 курс ФСЗМК


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram