Версія для друку

Фітнес-марафон-2013

У спортивному комплексі Дніпропетровського національного університету імені Олеся Гончара відбувся студентський фітнес-марафон.

У танцювальному змаганні взяли участь команди від кожного факультету ДНУ. Ведучою була викладач кафедри фізичного виховання та спорту Євгенія Коваленко. На початку програми завідувач кафедри фізвиховання та спорту ДНУ Володимир Саричев привітав учасників марафону та побажав їм успіху зі словами: “Хай переможе сильніший!”

Конкурс проходив у декілька етапів: виступ команд, фітнес-марафон і змагання капітанів. Кожна з команд повинна була створити яскравий номер за допомогою елементів аеробіки, відповідної музики та костюмів.

Крім того, наприкінці конкурсу глядачі мали змогу побачити захоплюючі виступи збірної команди ДНУ з художньої гімнастики, збірної команди з черлідингу, східний танець студентки четвертого курсу Дарії Бухарової, вальс студентки першого курсу Євгенії Дружиніної, цирковий номер студентки п'ятого курсу Анни Алексєєвої, танцювальний номер у стилі флешмоб студентів факультету міжнародної економіки і танцювальний номер збірної команди факультету прикладної математики.

Кожна команда показала себе гідно у змаганнях. Отже, місця було розподілено таким чином: I місце – факультет української й іноземної філології та мистецтвознавства; II місце – хімічний факультет; III місце – факультет біології, екології та медицини.

Бажаємо успіхів та наснаги!

Старший викладач кафедри фізичного виховання та спорту
ДНУ ім.О. Гончара Ірина Головійчук,
студентка ФСЗМК Анастасія Рулєвська


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram