Версія для друку

Ректор ДНУ: «У студентських роках таїться незабутнє»

До Міжнародного дня студента у Дніпропетровському національному університеті імені Олеся Гончара відбулося традиційне нагородження найуспішніших студентів. Цього року були відзначені близько 100 юнаків і дівчат.

Усі вони в урочистій атмосфері отримали заслужені відзнаки від ректора ДНУ Миколи Полякова. У церемонії нагородження також взяли участь проректор з науково-педагогічної роботи у сфері гуманітарної освіти та виховання молоді Валентин Васильович Іваненко, голова профспілкового комітету ДНУ Олег Леонідович Тупиця та голова ради студентів університету, студентка факультету суспільних наук та міжнародних відносин Антоніна Прометова. Вітаючи номінантів, Микола Вікторович наголосив, що цього року студентське свято співпало з 95-річчям університету. "Нині все частіше студенти нашого університету стають переможцями всеукраїнських і міжнародних олімпіад, а імена наших випускників гучно лунають у різних сферах людської діяльності, підтверджуючи тим самим славне ім'я Дніпропетровського національного університету імені Олеся Гончара, – зауважив ректор. – Упевнений, що незабаром ваші зусилля також принесуть користь Альма матер, вашим родинам і вам особисто. Сьогодні ж, напередодні великого студентського свята, дозвольте від імені керівництва університету висловити щиру подяку за вашу патріотичну і плідну діяльність у стінах нашого університету. Залишайтеся такими ж творчими й успішними і надалі!"

Найвищої нагороди університету – почесного знака "Відмінник ДНУ" – були удостоєні 22 кращих студенти. Це Андрій Тараненко, Олексій Нєжнов, Леся Богомаз, Юлія Лимар, Єгор Худий, Ярослав Ярошенко, Софія Манделова, Олександр Мірошніченко, Галина Бузіян, Ірина Гавенко, Олена Подолян, Віталій Забігай, Катерина Толмачева, Анастасія Івасик, Катерина Студенікіна, Анастасія Касьян, Владислава Скотарь, Софія Пишнєва, Дмитро Ковтун, Дінара Габібуллаєва, Марія Нарро, В’ячеслав Шелухін. Почесні грамоти і подяки за успішну навчальну, наукову, громадську, спортивну діяльність та художню самодіяльність отримали ще 75 талановитих студентів з різних факультетів ДНУ.

«Студентські роки – найщасливіші, у них криється те незабутнє, яке ви будете з приємністю згадувати все життя. Пам’ятайте, що ми хочемо бути разом з вами і хочемо вам допомагати у цей прекрасний період», - звернувся до молоді ректор Микола Вікторович Поляков.

Інформаційно-аналітичне агентство
Дніпровського національного університету


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram