Версія для друку

Абсолютна перемога юних математиків

Команда Дніпропетровського обласного ліцею-інтернату фізико-математичного профілю при Дніпропетровському національному університеті імені Олеся Гончара вдруге здобула Перше абсолютне місце на ХVI Всеукраїнському турнірі юних математиків.

До складу команди ліцею входили Давид Олійник (10 клас), Кіра Іванова (11 клас), Єгор Комаров (11 клас) і капітан команди Андрій Селіванов (11 клас).

Цього року турнір юних математиків ім. М.Й. Ядренка проходив у Сімферополі. У ньому брали участь 24 команди з різних регіонів України. Команда ліцею у чотирьох чвертьфінальних боях зайняла І місце і з максимальним рейтингом вийшла в півфінал, де, вигравши ще два математичні бої, отримала місце в фіналі.

У фіналі грали такі команди: Харківського фізико-математичного ліцею №27, Вінницької фізико-математичної гімназії №17, обласного санаторного ліцею-інтернату «Ерудит».

Результатом математичного змагання фіналу команда ліцею посіла Перше абсолютне місце, а Кіра Іванова та Андрій Селіванов отримали відповідно відзнаки за найкраще рецензування та найкращу доповідь.

Ліцей бере участь у турнірах юних математиків з 2004 року. За цей період ліцеїсти отримали диплом І степеню у 2008, 2012 та 2013роках, диплом ІІ степеню у 2005 і 2010роках, диплом ІІІ степеню - у 2004, 2006 і 2009роках.

Дніпропетровський обласний ліцей-інтернат
фізико-математичного профілю


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram