Версія для друку

Вітання ректора ДНУ з нагоди Дня студента!

Дорогі наші студенти!

Щиро й сердечно вітаю вас, молодих, енергійних, сповнених свіжих мрій і надій, із Днем студента – святом, що для кожного з нас є щасливою сходинкою до вершин знань й самоствердження!

Студентський вік – важливий етап розвитку особистості. У цей період відбувається становлення фахівця, формування світогляду, ідеалів, переконань.

Цей час – особливий, найбільш вирішальний, красивий і неповторний.

Переконаний, що студентство Дніпропетровського національного університету за роки навчання використає весь потужний науковий потенціал для здобуття знань і духовного зростання. В університеті ви можете взяти участь у справжній науковій діяльності, роботі поетичних, літературних, творчих об’єднань, а також різноманітних студій, театрів та гуртків художньої самодіяльності.

Не витрачайте марно дорогоцінний час! Звертайтеся до ректорату, у профком, Центр гуманітарних проблем освіти, Палац студентів, Центр волонтерів і вас завжди почують, підтримають вашу ініціативу й допоможуть розвинути талант.

Вища школа України сьогодні напружено працює над проблемами, пов’язаними із приєднанням до Болонського процесу. Перед нами стоїть відповідальне, соціально важливе завдання – вихід на рівень світових зразків.

Я вірю, що спільними зусиллями ми зможемо зайняти чільне місце в цьому процесі. Ми хочемо бачити вас активними учасниками і творцями майбутнього нашої держави, палкими патріотами свого народу.

Бажаю вам енергійного творчого життя, здоров’я, радості, щасливої студентської юності, вірних друзів, гарної долі!

Нехай щастить вам на всіх життєвих дорогах!

З повагою ректор ДНУ проф. Поляков М.В.


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram