Версія для друку

Вітання ректора ДНУ першокурсникам

Дорогі першокурсники!

Від імені викладачів, ваших старших колег щиро вітаю вас зі вступом до Дніпропетровського національного університету імені Олеся Гончара! Відсьогодні ви – повноправні члени нашої великої і дружної університетської родини. На вас чекає цікаве і насичене студентське життя, і лише від ваших прагнень залежить, якими будуть ці роки і чого ви досягнете в майбутньому.

Дніпропетровський університет виховав цілу плеяду видатних випускників. Серед них відомі письменники, класики вітчизняної літератури Олесь Гончар і Павло Загребельний, Президент України Леонід Кучма, прославлені конструктори ракетно-космічної техніки Станіслав Конюхов, Юрій Алексєєв, Володимир Команов, Володимир Січовий, відомі вчені, академіки Петро Ширшов, Олег Трубачов, Віктор Пилипенко, Володимир Горбулін та багато інших, хто своєю натхненною працею і значними досягненнями прославили Альма матер. Сьогоднішні студенти перемогами на міжнародних олімпіадах щороку підтверджують високий рівень знань і статус ДНУ як провідного класичного університету України.

Хотілося б, щоб ви вийшли зі стін університету не лише конкурентоспроможними фахівцями, а й успішними людьми, патріотами своєї держави. Переконаний, що студентство Дніпропетровського національного університету за роки навчання використає весь потужний науковий потенціал для здобуття знань і духовного зростання.

Працюйте наполегливо, адже попереду іспити і заліки, які поставить вам життя, тож ваші зусилля обов’язково принесуть користь і державі, і регіону, і вашій родині.

Не витрачайте марно дорогоцінний час, друзі! Студентські роки мають стати часом інтелектуального росту, становлення особистості, розкриття творчого потенціалу, часом закоханості та яскравих вражень, що будуть супроводжувати вас все життя. Сподіваюсь, в університеті ви знайдете справжніх друзів і однодумців. Звертайтеся до ректорату, профкому, деканатів, Палацу студентів, Палацу спорту, наукової бібліотеки – вас завжди почують і підтримають вашу ініціативу.

Щасливих вам студентських років!

Ректор Дніпропетровського національного
університету імені Олеся Гончара
М.В. Поляков


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram