Версія для друку

Літній ужинок ДНУ

Початок нового навчального року ректорат Дніпропетровського національного університету імені Олеся Гончара розпочав з приємної події – вітання й нагородження грамотами студентів-переможців міжнародних олімпіад.

Студенти ДНУ активно стають переможцями і призерами багатьох всеукраїнських і міжнародних інтелектуальних та спортивних змагань. Влітку цього року скарбниця університету поповнилася ще чотирма вагомими нагородами. Студенти механіко-математичного факультету Олександр Козиненко та Дмитро Кузьменко привезли срібло з XX Міжнародної студентської олімпіади з математики, що проходила в Болгарії у місті Софія. До перемоги хлопцям не вистачило лише одного балу. Ректор ДНУ Микола Поляков, нагороджуючи грамотами Олександра і Дмитра за високі показники в навчанні, успіхи в науковій роботі та видатні досягнення у Всеукраїнських та міжнародних олімпіадах з математики, відзначив: «Будь-яка олімпіада – це результат, якому завжди передує дуже серйозна і кропітка робота. Великий колектив університету докладає усіх зусиль, щоб альма матер і вся Україна пишалася своїми студентами. Ми віримо у ваше велике майбутнє, а наступного року бажаємо обов’язково здобути світову першість у математичній олімпіаді».

Нагадаємо, що хлопці минулого року з міжнародного математичного змагання в Благоєвграді (Болгарія) повернулися також срібними призерами. За педагогічну майстерність, виявлену при підготовці студентів-призерів Всеукраїнських та міжнародних олімпіад з математики відзначено їхнього наставника, доцента кафедри математичного аналізу та теорії функцій Дмитра Скороходова.

Ректор вручив грамоту плавцю студентської збірної України, студенту-політологу ІІ курсу факультету суспільних наук і міжнародних відносин ДНУ Андрію Говорову. Андрій виграв дві нагороди для студентської збірної України на XXVII Всесвітній літній Універсіаді-2013, яка проходила в Казані (Російська Федерація): золото - на дистанції 50 метрів батерфляєм та бронзу – на цій же дистанції вільним стилем.

Ми пишаємося своїми студентами і чекаємо їх з новими медалями!

Інформаційно-аналітичне агентство
Дніпровського національного університету


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram