Версія для друку

Подорож «Студентська республіка-2013»

Студенти I курсу кафедри туризму факультету міжнародної економіки Дніпропетровського національного університету взяли участь в екскурсійно-практичній поїздці «Студентська республіка ДНУ ім. О. Гончара-2013».

Проходила вона за маршрутом Дніпропетровськ – Феодосія – Тиха Бухта – Коктебель – Феодосія – Дніпропетровськ. За час подорожі студенти стали учасниками пригодницького міні-квесту з елементами командної роботи та використанням карт міста й особливостей національних традицій.

Крім того, студенти ДНУ побували на пізнавальних екскурсіях «Сучасна та стара Феодосія», «Заповідник Тиха Бухта», «Коктебель як туристичний бренд». Перлиною ж поїздки, її приємним і несподіваним сюрпризом стала морська прогулянка на яхті «Червоні вітрила» до згаслого вулкану Кара-Даг, до Золотих Воріт. Звичайно ж, не обійшлося без загадування заповітних бажань, згідно стародавнім традиціям та легендам казкового місця.

Під час поїздки студенти набули практичних навичок роботи в туристичному, готельно-ресторанному та брендовому бізнесах, а також ознайомилися зі специфікою напряму «Туризм» у курортних містах. Також впродовж подорожі на студентів очікували цінні призи.

До нових практичних виїздів!

Ганна Ступко,
студентка І курсу
факультету міжнародної економіки ДНУ


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram