Версія для друку

Національна олімпіада з математики: студенти мехмату ДНУ серед переможців!

У Львівському національному університеті імені Івана Франка відбувся ІІ етап Всеукраїнської студентської олімпіади з навчальної дисципліни «Математика» та зі спеціальності «Математика» для студентів класичних університетів та фізико-технічних інститутів України. Студенти мехмату ДНУ посіли призові місця!

Участь в олімпіаді взяли 32 особи – переможці І етапу олімпіади з навчальної дисципліни «Математика» (студенти І-ІІ курсів) та 30 осіб зі спеціальності «Математика» (студенти ІІІ-V курсів ВНЗ). Представники механіко-математичного Дніпропетровського національного університету імені Олеся Гончара брали участь у категорії: спеціальність «Математика» (ІІІ-V курси). Конкурсні завдання містили задачі з математичного, комплексного та функціонального аналізу, алгебри і теорії чисел, теорії ймовірностей, диференціальних рівнянь і математичної фізики, дискретної математики, математичної логіки та топології.

З гордістю відзначаємо, що мехматівці ДНУ ім. О.Гончара кожного року впевнено змагаються й перемагають в математичних турнірах будь-якого рівня. Цього разу студенти Олександр Козиненко та Дмитро Кузьменко посіли ІІ та ІІІ місця. Хлопці активно беруть участь в олімпіадному русі й демонструють вагомі результати, які є яскравим підтвердженням якості освіти й науки на механіко-математичному факультеті ДНУ.

Заступник декана
механіко-математичного факультету
ДНУ ім. О.Гончара
Андрій Дреус


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram