Версія для друку

У десятці кращих в Україні та перший в регіоні

За повідомленням сайту Освіта.ua, у щорічному загальнонаціональному рейтингу ВНЗ «Компас», ініційованому компанією «Систем Кепітал Менеджмент», Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара увійшов у десятку кращих вищих навчальних закладів України і посів сьоме місце.

Рейтинг ВНЗ «Компас» відображає переваги при виборі ВНЗ і задоволеність освітою випускниками і роботодавцями. Фахівці Київського міжнародного інституту соціології вивчали 239 українських вищих навчальних закладів, які готують спеціалістів з бізнесу та економіки, архітектури і будівництва, права, інформаційних технологій і багатьох інших напрямків. У рамках проекту «Компас» були опитані представники 843 компаній, понад 1200 випускників і 331 роботодавець. Лідери рейтингу, як і минулі роки, - НТУУ «Київський політехнічний інститут», Київський національний університет ім. Т.Шевченка та Київський національний економічний університет ім. В. Гетьмана.

Також були складені окремі рейтинги вищих навчальних закладів для різних регіонів. Серед Київських ВНЗ першим є НТУУ «Київський політехнічний інститут», у західному регіоні – Національний університет «Львівська політехніка», у центральному – Вінницький національний технічний університет, у південному – Дніпропетровський національний університет ім. О. Гончара, у східному – Донецький національний університет.

Інформаційно-аналітичне агентство
Дніпровського національного університету


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram