Версія для друку

Студенти-економісти Дніпропетровського національного університету імені Олеся Гончара – призери Всеукраїнської студентської олімпіади зі «Статистики»

Нещодавно на базі Національної академії статистики, обліку та аудиту пройшла Всеукраїнська студентська олімпіада з дисципліни «Статистика», в якій взяли участь понад 180 учасників з вищих навчальних закладів України та Росії.

За час проходження першого етапу –on-line тестування – були відібрані кращі студенти-економісти, яких запросили до другого очного туру у місті Києві. Серед запрошених були студенти ІІІ курсу економічного факультету Дніпропетровського національного університету імені Олеся Гончара, а саме: Денис Земляний, Денис Максимов, Вадим Барда, Світлана Гришина та їх науковий керівник, викладач кафедри статистики, обліку та економічної інформатики Д.О. Бесчастна.

За результатами другого туру, який передбачав вирішення практичних задач та кросвордів, було визначено переможців. Так, Вадим Барда посів ІІ місце, Світлана Гришина та Денис Земляний – ІV місце. Загалом, журі олімпіади відзначило високий рівень практичної підготовки з дисципліни «Статистика» студентів економічного факультету Дніпропетровського національного університету.

Щиро вітаємо наших студентів-статистиків з високими результатами у їх наукових досягненнях! Зичимо їм щастя, здоров’я та успіхів у навчанні!

Економічний факультет
ДНУ ім. О.Гончара


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram