Версія для друку

Прийшла Студентська весна!!!

У Палаці студентів Дніпропетровського національного університету імені Олеся Гончара відбулася урочиста подія – відкриття «Студентської весни 2013». Цього разу об’єднали два свята: міжвузівський фестиваль та 60-річчя історичної будівлі – Палацу студентів.

Концерт розпочався у холі перед великою залою. Тут глядачів радували танцювально-спортивний клуб «Ритм», фіналістки конкурсу інтелекту, творчості та краси «Міс університет 2013», запальні хлопці – фіналісти конкурсу «Суперстудент ДНУ-2012» та чарівна студентка факультету систем та засобів масової комунікації… Між номерами влаштували вікторину на знання історії Палацу (найобізнаніших нагородили подарунками), а також танцювальний майстер-клас від заслуженого працівника культури України Галини Лідовської.

Після гарного вступу ведучі запросили гостей до великої зали, де продовжився святковий концерт. І тут також не обійшлося без новизни – учасників не оголошували, а номери йшли один за одним. Серед конкурсантів «Студенської весни» були переможці та учасники «Кубку ректора» - Мирослав Рогут та Олександр Кравець, танцювальні колективи «Азарт» та «Dansehool», команда КВН фізико-технічного факультету, представниці вокального конкурсу «UniverVoice-2012» Тетяна Кириченко та Тетяна Жакун, що зачарували глядачів ліричними піснями й душевним виконанням. Незвичайні номери продемонстрували Софія Пишнєва та Аліна Теренова. Софія перенесла нас у світ графіті та зобразила за допомогою балончиків третю планету від сонця. Аліна виконала дуже небезпечний номер повітряної гімнастики.

Не обійшлося також і без традиційних учасників усіх університетських заходів, тобто творчих колективів Палацу студентів – театру танцю «La Vie», зразкового театру танцю «Рассвет», народної студії сучасного вокалу «Мрія», циркової студії «Радуга», народного ансамблю фольклорного танцю «Веселка». Концерт супроводжувався чудовим читанням віршів театром-студією «Маски». За дві з половиною години учасники концерту подарували усім гарний настрій.

Студентська весна проводиться в усіх вишах Дніпропетровська. Журі визначить переможців у різних номінаціях. Але найкращим університетом нашого міста стане лише один.

Підтримати свій університет можна на сайті СтудВесни

Аліна Макарець
Студентка ФСЗМК ДНУ ім.О. Гончара


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram