Версія для друку

Красиві і талановиті

"Якщо краса повинна врятувати світ, то нехай це буде краса внутрішня!"- звернулася до усміхненого залу Палацу студентів перша віце-міс університет Софія Пишнєва. І насправді, всі, хто завітали напередодні жіночого свята на конкурс «Міс університет 2013» переконалися, що найкрасивіші дівчата ДНУ привабливі не тільки зовні: вони яскраві і талановиті особистості.

Захоплений зал, у якому, до речі, не було вільних місць, уважно слідкував за казково-яскравим дійством, що відбувалось на сцені. Немов кольорові метелики, з'являлись на ній університетські красуні. Окрім традиційних дефіле та відповідей на питання, шістнадцять дівчат порадували глядачів творчими номерами. Анна Абрамова, студентка факультету суспільних наук і міжнародних відносин та Катерина Толмачова з факультету фізики, електроніки та комп'ютерних систем виступили з монологами. Маргарита Короткова, яка представляла факультет міжнародних відносин, - з віршем Роберта Рождєствєнського "Маленький человек". Анастасія Кібальник - друга віце-міс університет з факультету біології, екології та медицини порадувала глядачів запальним латиноамериканським танком. Справжньою родзинкою вечора стали номери міс університет 2013 Наталії Масленнікової, яка представляла факультет міжнародної економіки, та першої віце-міс Софії Пишнєвої з факультету біології, екології та медицини. Наталія продемонструвала гру на барабанній установці, а Софія за декілька хвилин створила на полотні картину.

Долю конкурсанток цього року вирішувало журі, що складалося з адміністрації ДНУ, ради студентів ДНУ, Міс Університет 2012 та спонсорів конкурсу. Міс Глядацькі симпатії визначали за допомогою Інтернет-голосування. Переможницею конкурсу стала Наталія Масленнікова (факультет міжнародної економіки), титули Другої та Першої віце-міс отримали Анастасія Кібальник та Софія Пишнєва ( факультет біології, еколоії та медицини). Глядачі обрали своєю фавориткою Марію Антіпову ( факультет психології).

Життєві цінності університетських красунь - самореалізація та родинне тепло. Навчання в університеті відіграє в їхньому житті велику роль. Під час спілкування з ними виявилось, що майже всі вони відмінниці. "Я в захваті від навчання на факультеті психології. Дуже рада, що вступила сюди, - розповіла Марія Антіпова,- сподіваюсь, що цей конкурс навчить кожну з учасниць бути впевненою у собі і сильною".

"Я професійно займаюсь танцями. Дуже чекала на цей конкурс, бо вірю, що він допоможе мені розкрити свій талант". - Сказала Анастасія Кібальник. - Мені здається, що кожен день життя гідний свята. Такого, як "Міс Університет 2013".

Інформаційно-аналітичне агентство
Дніпровського національного університету


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram