Версія для друку

На ФПМ відкрилась «Аудиторія системного аналізу та інформатики»

На факультеті прикладної математики Дніпропетровського національного університету імені Олеся Гончара відбулася радісна для студентів та викладачів подія – урочисте відкриття лекційної аудиторії 3/37 після капітального ремонту.

Світле, просторе, затишне приміщення назвали «Аудиторія системного аналізу та інформатики». Оновлений сучасний дизайн вікон, квіти, прийнятні для очей фарби, зручна дошка – всі складові інтер`єру створюють творчий настрій, сприяють концентрації уваги, підвищують працездатність в діловій, спокійній атмосфері.

Декан факультету прикладної математики, професор Олена Михайлівна Кісельова урочисто відкрила нову аудиторію, звернулась до студентів та викладачів з привітаннями та побажаннями натхнення, творчих досягнень і дбайливого ставлення до всіх приміщень факультету, і особливо тих, що були відремонтовані за декілька останніх років.

Голова студради факультету, В’ячеслав Шелухін також звернувся до студентів з поздоровленнями та закликав студентів бути відповідальними, дбайливими, дорослими членами суспільства, справжніми господарями на факультеті, побажав високих результатів студентам і гарного настрою всім.

Факультет прикладної математики
ДНУ ім. О.Гончара


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram