Версія для друку

Дніпропетровський національний університет та Мала академія наук учнівської молоді: новий виток відносин

На економічному факультеті Дніпропетровського національного університету імені Олеся Гончара пройшов конкурс наукового-дослідницьких робіт Малої академії наук для учнів старших класів.

Роботу з напрямку «Економіка» було організовано у трьох секціях, а саме: «Мікро- і макроекономіка», «Економічна теорія та історія економічної думки» та «Фінанси і кредит». Майбутні Ейнштейни, Маркси, Кейнси під керівництвом досвідчених педагогів підготували наукові роботи на актуальні теми, презентували та захищали їх перед журі, до складу якого увійшли науково-педагогічні працівники економічного факультету ДНУ під керівництвом І.М. Лакея. Презентації учнівських досліджень відзначені високим рівнем застосування сучасних пакетів прикладних програм.

Переможцями ІІ (обласного) рівня конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт МАН учнівської молоді стали: Владислава Тищенко та Оксана Науменко (Ліцей інформаційних технологій при ДНУ ім. О. Гончара), Роман Серга (НВК № 100); також відзначено високий рівень підготовки робіт та захисту Лілії Гільдіної, Ганни Івашиної, Андрія Курдюка, Тетяни Коновалової, Івана Колодяжного, Катерини Іотової, Олени Балаш та інших.

Науковими керівниками багатьох представлених робіт є фахівці ДНУ. Варто відзначити, що під керівництвом викладачів економічного факультету Д.О. Бесчастної, Т.Г. Ніколаєва та інших щороку готуються науково-дослідницькі роботи школярів, що свідчить про високий рівень викладання та активну роботу з потенційними абітурієнтами нашого університету.

В організації та проведенні Малої академії наук активну участь взяли студенти та співробітники економічного факультету, які продемонстрували, що наш університет славиться не лише високим рівнем професійної підготовки, а й гостинністю та доброзичливістю, яку відчув на собі кожен учасник конкурсу.

Економічний факультет ДНУ ім. О.Гончара


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram