Версія для друку

Джентльмени, на сцену!

У Дніпропетровському національному університеті імені Олеся Гончара відбулася грандіозна подія – фінал традиційного конкурсу талантів, мужності та справжньої чоловічої краси "Супер-студент ДНУ-2012".

Позмагатися за звання кращого на імпровізованому парубочому вечорі у Палаці студентів зібралися 14 гідних конкурсантів із різних факультетів ДНУ. Сміливі, привабливі, харизматичні і творчі – усі вони протягом двох місяців старанно працювали, аби у вирішальний вечір переконливо показати усі свої найкращі риси та оригінальні здібності. "Наш молодечий запал і величезне бажання самореалізації необхідно активно використовувати, – вважають учасники заходу. – Ми намагаємося отримати для себе новий досвід. І цей конкурс – чудова можливість: перемога у ньому є відмінним стимулом для нас", – підкреслюють вони. Примітно, що головним у змаганні є не стільки зовнішність хлопців, скільки їхня упевненість та загальне враження, яке вони справляють на журі та глядачів. І подібні традиції започаткувалися ще у 2008 році, коли у Палаці студентів ДНУ імені О. Гончара пройшов перший університетський конкурс серед юнаків. А от нововведенням нинішнього конкурсу став так званий "Аукціон побачень" із фіналістами – акція, яка була влаштована спільно із благодійним фондом "Cучасне покоління". Зібрані кошти підуть на реалізацію розвиваючої програми "Круїз" для дітей з розумовими і фізичними вадами Котівської спеціалізованої школи-інтернату.

За програмою, претенденти на звання супер-студента вели суперництво у кількох напрямах: майстерність триматися на сцені (загальний вихід), вміння презентувати себе (експромт-конкурс) і демонстрація таланту (оригінальний номер). Оцінювало роботу фіналістів вимогливе журі – дівчата-переможниці аналогічних університетських конкурсів, представниці студій краси та модельних агентств міста.

З перших хвилин судді та глядачі стали свідками захоплюючого творчого змагання між учасниками. Вони вражали своєю зібраністю у першому конкурсі-дефіле, чарували власною винахідливістю, ерудицією і почуттям гумору у відповідях на запитання ведучих та дивували надзвичайно феєричними, креативними номерами. 14 талановитих хлопців – 14 різних умінь і талантів! Були тут співаки і танцюристи, гітаристи і поети, мультиплікатори і піаністи, гумористи та читці. Наприклад, чуттєвий романтик Ярослав Дементій одразу полонив серця аудиторії зворушливим декламуванням вірша Едуарда Асадова "Не привыкайте никогда в любви". Не менш проникливим у своєму виступі був і Дмитро Варченко, який так емоційно зіграв ліричного героя Сергія Єсеніна. Чи конкурсант Кирило Федорчук, який своїм філософським відеорядом змусив присутніх поміркувати над цінністю життя, або Олексій Абельцев, який ліричним виконанням пісні гурту ТІК "Апрель" та елементами театру тіней ще раз нагадав про крихкість людських почуттів тощо. Наприкінці змагань глядачі змогли переконатися ще й у танцювальних талантах учасників, які чудово виконали драйвовий спільний танець.

Так закінчилося тригодинне видовищне шоу, яке подарували нам кращі студенти університету. Здається, усі залишилися задоволені. І глядачі, які змогли насолодитися приголомшливим дійством, і учасники, які змогли принести задоволення глядачам й отримати цінні нагороди за старання, і члени журі, яким було приємно обирати кращих із кращих. За рішенням суддів переможцями конкурсу стали: "Супер-студент ДНУ-2012" – Олексій Абельцев (фізико-технічний факультет), якому дістався і приз глядацьких симпатій, "І віце-Супер-студент ДНУ-2012" – Олег Таїбов (факультет суспільних наук і міжнародних відносин) та "II віце-Супер-студент ДНУ-2012" – Дмитро Черніченко (факультет міжнародної економіки). Крім трьох головних номінацій, усі учасники отримали окремі нагороди та звання. А саме: "Найінтелектуальніший студент" – Олександр Зіненко (факультет психології); "Наймужніший студент" – Дмитро Черніченко та "Найпозитивніший студент" – Артем Калайко з факультету міжнародної економіки; "Найстильніший студент" – Кирило Жмуренко, "Найексклюзивніший студент" – Олег Таїбов та "Найоригінальніший студент" – Володимир Кравченко з факультету суспільних наук і міжнародних відносин; "Найелегантніший студент" – Ярослав Дементій і "Найталановитіший студент" – Антон Мачула з факультету української й іноземної філології та мистецтвознавства; "Найромантичніший студент" – Кирило Федорчук (юридичний факультет); "Найпривабливіший студент" – Ілля Давиденко, "Найфотогенічніший студент" – Владислав Бринза і "Найартистичніший студент" – Дмитро Варченко з факультету прикладної математики і "Найхаризматичніший студент" – Максим Омельяненко з факультету біології, екології та медицини.

Вітаємо переможців! Упевнені, що дивовижні моменти конкурсу "Супер-студент ДНУ-2012" надовго запам’ятаються усім глядачам і його учасникам, а саме свято ще не раз повториться у нашому університеті!

Інформаційно-аналітичне агентство
Дніпровського національного університету


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram