Версія для друку

Dance Show-2012

У стінах Спортивного комплексу Дніпропетровського національного університету імені Олеся Гончара пройшло феєричне Dance Show. У цьому конкурсі демонструють свої таланти та змагаються між собою юнаки та дівчата, що займаються танцями.

Цьогоріч на одному з наймасовіших спортивних свят університету свої здібності у різних видах танцю презентували 80 учасників з 12 команд від різних факультетів. Ведучою конкурсу виступила викладач кафедри фізичного виховання та спорту ДНУ Євгенія Віталіївна Коваленко. До професійної суддівської колегії змагань були запрошені: Ганна Попеко – фітнес-менеджер спортклубу «Fit&Gym», інструктор групових занять та персональний тренер, майстер-тренер, Майя Данілян – представник Асоціації фітнесу в Одесі, інструктор групових програм та Аліна Яковлєва – організатор розважальних і святкових заходів арт-студії «Мерлін».

Танцювальне шоу виявилось надзвичайно яскравим та захоплюючим. Вболівальники та глядачі сповна насолодилися яскравими костюмами і креативними образами виконавців. Доповнені енергійною музикою, запальні виступи танцівників залишили у них незабутні враження!

Приємно вразили учасники й гідним рівнем своєї хореографічної підготовки та майстерності. Зокрема, серед дванадцяти талановитих команд нашого університету виступили учасниці колективу «Сучасник» із чарівним східним танцем "Перлина сходу". Дівчата нещодавно посіли перші місця у п’яти номінаціях на Чемпіонаті України з Belly Dance. Зважаючи на такі успіхи, їх уже запрошено на фестивалі східного танцю в Одесі та Євпаторії.

А от у танцювальному конкурсі Dance Show-2012 призові місця розподілилися наступним чином: I місце – гурт «J-Slam» ( факультет психології), II місце – гурт «Темп» (факультет психології) та III місце – гурт «Problems» з факультету міжнародної економіки.

Переможцями у номінаціях стали: «Спорт-данс» – колектив фізико-технічного факультету, «Ніжність» – гурт «DCGs» (хімічний факультет), «Кралечки» – гурт «Young&Free» (факультет української й іноземної філології та мистецтвознавства), «Супершоу» – гурт «BeatFreax» (факультет біології, екології та медицини), «Швидкі ніжки» – гурт «K-girls» (факультет фізики, електроніки та комп’ютерних систем), «Грація» – гурт «Сучасник» (факультет систем і засобів масової комунікації), «Суперстиль» – колектив географічного факультету «Geodance».

СК ДНУ ім. О. Гончара, ст. викладач І.М. Головійчук,
студентка IV курсу ФСЗМК Богдана Баланда


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram