Версія для друку

Осіння подорож студентів-економістів

У рамках організації виховної роботи на економічному факультеті Дніпропетровського національного університету імені Олеся Гончара проведено пізнавально-ознайомчу подорож за маршрутом Полтава – Диканька – Опішня.

Під час подорожі студенти спеціальності «Прикладна статистика» змогли ознайомитися з традиційними українськими прикладними ремеслами. Зокрема, юнаки і дівчата стали учасниками гончарного майстер-класу у Національному центрі гончарства (м. Опішня) – власноруч створювали керамічний посуд і з завзяттям опановували розпис на ньому.

Доторкнутися до історії та вдихнути повітря, яке надихало на творчість Миколу Гоголя й Івана Котляревського, студенти університету змогли у Полтаві в музеї-садибі І. Котляревського та церквах Диканьки. Також наші юні економісти відвідали Національний музей-заповідник Полтавської битви, де відчули справжню гордість за своїх предків.

«Ця осіння подорож, яку ми провели разом із нашими викладачами, дала нам можливість поглибити свої знання з української історії, літератури та ремесел, ближче пізнати один одного та насолодитися останніми теплими днями у дружній компанії», – говорять студенти.

Вікторія Косолапова, група ЕС-09-1


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram