Версія для друку

Справжня атмосфера рідної культури

Вперше в нашому місті студенти ДНУ влаштували розважальну благодійну ярмарку такого масштабу та колориту. Тепер 22 жовтня має особливе значення для студентів нашого університету, адже це – День української молоді. Свято, що зближує та об'єднує молодих людей, бо це, насамперед, - день студентської солідарності та ввічливості.

Мені надовго запам’ятається це свято. Це було незвично і радісно: повсюди грала українська музика, студенти ходили в українських сорочках і куштували українські страви. Серце переповнювали відчуття, які не описати словами… Впевнена, усі присутні відчували те ж саме. Вразило і ставлення студентів до свята: вони об’єднуючись у команди, проходили через усі конкурси, які пропонувалися їм у квесті, що був влаштований організаторами, культурно-масовим комітетом ради студентів ДНУ, і були щасливі, веселі та активні. А як радісно проходило весілля на святі – воно стало кульмінацією Дня української молоді!

Мабуть, в силу того, що відносини між людьми були надзвичайно дружні, можна сказати – сімейні, я вперше відчула, що ми, українці, – таки сила. Відчувалися надзвичайна єдність і душевна близькість до кожної людини, котра брала участь у святкуванні. Мені також випала така можливість стати учасником свята, а саме студентського весіллі. Після свята я запитала думку учасників стосовно того, чи варто займатися цим і надалі, проводити подібне свято кожен рік? Враження у студентів були наскільки великими, що вони беззаперечно усі сказали: «Тепер це свято стане для нас одним із найголовніших і найкращих!»

І я думаю, ми із задоволенням кожного року будемо святкувати День української культури та молоді!

Альона Рубан,
студентка ФУІФтаМ ДНУім.О.Гончара


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram