Версія для друку

Туристичний майстер-клас

На базі пансіонату «Дружба» в Алушті для першокурсників кафедри менеджменту та туризму ДНУ відбувся майстер-клас на тему «Організаційний менеджмент та особливості просування туристичних послуг».

Протягом трьох днів власним досвідом із майбутніми фахівцями щедро ділилися директор з маркетингу пансіонату «Дружба» Світлана Дубчак, директор екскурсійного агентства «Аленга» Світлана Тімірова, старший адміністратор, організатор екскурсій Анна Узбек та менеджер відомої туристичної фірми ТОВ «Ласпі» Вікторія Синявська.

У ході майстер-класу студенти докладно ознайомились із документами, що регламентують діяльність закладів розташування та процедурою прийому і заповнення документів на відпочиваючого, а також дізналися про основні етапи взаємодії готельних комплексів і туроператорів. Окрім того, першокурсники на практиці змогли оцінити цінову політику закладів розміщення, екскурсійних агентств і автотранспортних підприємств півострова й визначити основні переваги, проблеми та перспективи чорноморських курортів південного берегу Криму.

Відвідавши новий екскурсійний маршрут: храм святого Миколая Чудотворця – «Музей морських катастроф» у с. Малореченське поблизу Алушти, студенти також дізналися про новітні технології в екскурсійному менеджменті. Зокрема, вони відвідали унікальну архітектурну споруду – єдиний на півострові храм-маяк, споруджений в пам'ять про загиблих на водах і мандрівників. Весь меморіал виконаний у вигляді корабля, а сам музей виглядає, як палуба з круглими вікнами-ілюмінаторами. При спорудженні музею використані сучасні технології – екрани, на яких постійно демонструють фільми зі стереоефектами, завдяки чому створюється повний ефект присутності.

Після майстер-класів студенти мали змогу продемонструвати свої таланти на творчих вечорах.

Сподіваємось, що проведення подібних майстер-класів стане доброю традицією, студенти отримають можливість знайти собі місце для практики, а може, навіть майбутнє місце роботи.

Кафедра менеджменту та туризму
факультету міжнародної економіки ДНУ


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram